ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣε 8 ημέρες να εκλεγεί Πρόεδρος πενταετίας... Αν είναι...

Σε 8 ημέρες να εκλεγεί Πρόεδρος πενταετίας… Αν είναι δυνατόν!

Σε μια εξαιρετικά προκλητική απόφαση προχώρησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην έκτακτη συνεδρία που είχε μετά τον αδόκητο θάνατο του τέως Προέδρου Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Bet on Alfa

H ΚΟΠ χθες καλέστηκε να ψάξει τρόπους για αναπλήρωση των καθηκόντων του Προέδρου της Ομοσπονδίας μέχρι την λήξη της θητείας του εκλειπόντος Κωστάκη Κουτσοκούμνη που καταστατικά ορίζεται μέχρι το 2019.

Αντ’ αυτού οι κύριοι του ΔΣ της ΚΟΠ, ομόφωνα, συμπεριλαμβανομένου και του εκπροσώπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΔΣ της ΚΟΠ, πήραν απόφαση για έκτακτη εκλογική συνέλευση, η οποία να γίνει την άλλη Κυριακή και μάλιστα ταυτόχρονα να είναι και καταστατική ούτως ώστε ο νέος πρόεδρος να μείνει και για την επόμενη θητεία, μέχρι το 2023.

Κοντολογίς, αποφασίστηκε ότι μέσα σε 8 ημέρες θα εκλεγεί Πρόεδρος 5ετίας στην ΚΟΠ. Προφανώς και δεν πρόκειται για μία αθώα απόφαση. Πίσω από αυτήν κρύβεται όλη η βρωμιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Ξεκάθαρα ανοίγουν διάπλατα το δρόμο στον Κύριο Κούμα να έρθει ως ο έτοιμος από καιρό αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ και να αναλάβει τα σκίπτρα. Ακόμη χειρότερα, αυτή η απόφαση, πάρθηκε χωρίς να ενημερωθούν καν τα σωματεία. Δηλαδή το ΔΣ της ΚΟΠ δεν δίνει καν το δικαίωμα στα Σωματεία να έχουν λόγο για τον επόμενο πρόεδρο καθώς δεν τους αφήνει κανένα χρονικό περιθώριο συζήτησης περί του θέματος.

Ακόμη και αν ήταν επιτακτική η άμεση ανάγκη εκλογής νέου προέδρου, αυτό θα μπορούσαμε να το δεκτούμε αν γινόταν έστω μέχρι την εξάντληση της θητείας του τέως Προέδρου. Ως προς τι κύριοι η δέσμευση για την επόμενη πενταετία; Μας προκαλείτε αηδία…

Autoremarketing

Bet on Alfa