ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόεδρε, ο δρόμος είναι ένας στις εκλογές της ΚΟΠ....

Πρόεδρε, ο δρόμος είναι ένας στις εκλογές της ΚΟΠ. Να βρεθούμε απέναντι στη διαπλοκή και την παράγκα.

Ασκήσαμε έντονη κριτική στον Αντώνη Τζιωνή και τις κατά καιρούς επιλογές του, (αποτέλεσμα φάγαμε και εμπάργκο), όμως σε κάποια σημεία ταυτιστήκαμε απόλυτα με τις θέσεις και άποψεις που ο ίδιος εξέφρασε ως πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Μία από αυτές ήταν η ομιλία του Αντώνη Τζιωνή στο ξενοδοχείο Σεμέλη στη Λευκωσία που έγινε στις 14/12/2016 με αντικείμενο την ΚΟΠ, την διαφθορά στο ποδόσφαιρο και τη θυματοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θα λέγαμε ότι αυτή ήταν η κορυφαία στιγμή του Αντώνη Τζιωνή ως προέδρου του σωματείου μας, όπου χωρίς γαρνιτούρες και χωρίς περιστροφές είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Παραθέτουμε δύο αποσπάσματα από την τότε δήλωση του:

“Στο δια ταύτα: Το ποτήρι ξεχείλισε.

Και δεν ήρθαμε σήμερα εδώ για να μασήσουμε τα λόγια μας. Ούτε για να χαϊδέψουμε αυτιά. Το κυπριακό ποδόσφαιρο νοσεί σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς, κάτω από τις περήφανες ανακοινώσεις της ΚΟΠ, αναβλύζει η βρώμα και η δυσωδία. Το βόλεμα, το λάδωμα, η διαπλοκή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο αυτή τη διεφθαρμένη κατάσταση. Η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρέθηκε το σωματείο τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα των λαθών, της ανεύθυνης και εγκληματικής διαχείρισης όσων το φόρτωσαν με εκατομμύρια χρέη, έδωσε την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να επιδοθούν σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Ασφαλώς, αυτή η κατάσταση προϋπήρχε της οικονομικής καταστροφής, με τους Πάπουτσους, τους Χαπέσιηδες, τους Νίκους Σάββα, τους Χατζηστεφάνου και σία. Δεν είναι και τόσο καινούργιο φρούτο.

Με τα όσα παρακολουθούμε δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να θεωρήσουμε ότι στόχος τους δεν είναι άλλος από την οικονομική εξόντωση του συλλόγου, αλλά και την εξόντωση της ομάδας αγωνιστικά. Και στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρικά. Η αντίληψή μας τεκμηριώνεται σε όλα τα επίπεδα. Σε επίπεδο Διαιτησίας. Σε επίπεδο Διοίκησης της Ομοσπονδίας. Σε επίπεδο Δικαιοσύνης..”

Επίσης λίγο πιο κάτω ανάφερε:

“Να περάσουμε στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας.

• Γίνεται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο κ. Κουτσοκούμνης, να είναι μέτοχος ομάδας που διαγωνίζεται στο πρωτάθλημα, μέσω εταιρίας που έχει συμφέρον και ως εκ τούτου, να έχει οικονομικά συμφέροντα σε τυχόν επιτυχίες της; Πείτε μου που αλλού στον κόσμο συμβαίνει αυτό. Εάν αυτό δεν είναι σύγκρουση συμφερόντων, τότε τι είναι;

Γίνεται ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο κ. Κούμας, να έχει ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα στις πλατφόρμες που συνδέονται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα; Είναι αυτό σύγκρουση συμφερόντων ή όχι;”

Τα πιο πάνω ισχύουν απόλυτα μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς το βαθύ κράτος της ΚΟΠ μεθοδεύει με πραξικοπηματικές πρακτικές την επιβολή του Γιώργου Κούμα ως προέδρου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έστω και λαβωμένη και πληγωμένη όπως είναι σήμερα οφείλει να αντισταθεί. Να πολεμήσει με όλες τις , τις δυνάμεις και ασφαλώς να καταψηφίσει την επιλογή Κούμα την επερχόμενη γενική συνέλευση της ΚΟΠ.

Πρόεδρε, ελπίζουμε το σωματείο μας να φανεί αντάξιο των περιστάσεων και σταθεί, όπως οφείλει, απέναντι στην κοροιδία, διαπλοκή και διαφθορά της παράγκας.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa