ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυζητούν για το μέλλον της Ομόνοιας

Συζητούν για το μέλλον της Ομόνοιας

Συνάντηση σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας πραγματοποιείται απόψε, στις 19:00. Η σύναξη γίνεται με πρωτοβουλία μιας μερίδας μελών του σωματείου, που το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε αρκετές παρασκηνιακές επαφές και έχουν προσκληθεί περίπου 60 μέλη και φίλοι της Ομόνοιας, πρώην παράγοντες.

Bet on Alfa

Η συνάντηση γίνεται με στόχο, να συζητηθούν τρόποι λειτουργίας του σωματείου, να αναζητήσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να έλθει χρήμα στο ταμείο της Ομόνοιας, ώστε να μπορέσει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Θα γίνει διάλογος και θα κατατεθούν απόψεις από τους παρευρισκόμενους.

Από τα άτομα που συγκάλεσαν τη συνάντηση αλλά από άλλους, που θα δηλώσουν παρόντες, ενδέχεται να προκύψει και ενδιαφέρον για εμπλοκή τους στα διοικητικά. Αναλόγως, τις προσεχείς μέρες ενδέχεται να καταρτιστεί και συνδυασμός, ο οποίος θα ζητήσει τη ψήφο των μελών του σωματείο, στην Εκλογική Γενική Συνέλευση. Τότε, θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν και επίσημα τις θέσεις τους, τις σκέψεις τους για τον τρόπο λειτουργίας τους σωματείου, το δικό τους πλάνο.

Γίνεται αντιληπτό πως, όσο πλησιάζει η Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου (14 ή 15 Απριλίου), εντείνονται οι διεργασίες ατόμων που προτίθενται να διεκδικήσουν θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Όπως επισήμανε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, «το ζητούμενο είναι η σύμπνοια για την επόμενη μέρα».

Autoremarketing

Bet on Alfa