ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει... γκρεμίστηκαν όλα

Πάει… γκρεμίστηκαν όλα

Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στην Ομόνοια, γκρεμίστηκαν όλα. Διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά. Απ’ όπου κι αν θελήσεις να προσεγγίσεις τα πράγματα, θα σε πιάσει το μαράζι, η κατάθλιψη, η απογοήτευση και ο θυμός. Η Ομόνοια διανύει την χειρότερη πορεία στη σύγχρονη ιστορία της, όμως αυτό που προκαλεί περισσότερο αρνητική εντύπωση είναι η διοικητική ανεπάρκεια και κατ’ επέκταση η αρνητική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Κι εκεί που λες κάτι πάει να γίνει, με την έλευση του Πέτεφ, στη συνέχεια λες καλύτερα να μην ερχόταν με τον τρόπο που ενεργεία το τελευταίο διάστημα. Τα έκανε όλα μπάχαλο, στα αποδυτήρια δεν στέκει τίποτα και ο Βούλγαρος ήλθε να διχάσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Γιατί υπάρχουν ακόμη οι υποστηρικτές του αλλά αυτοί που επιθυμούν την απομάκρυνσή του, εάν είναι δυνατόν άμεσα, όλο και αυξάνονται. Με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει αντιπάθειες. Είναι ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να τον δουν και το ερώτημα που τίθεται είναι, πως θα βγει η χρονιά με αυτή την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Bet on Alfa

Οι διοικούντες αυτό που αναμένουν είναι την Εκλογική Γενική Συνέλευση για να αποχωρήσουν, όμως θα πρέπει να τους προβληματίσει η κατάσταση αφού μέχρι τότε υπάρχει ακόμη ένας μήνας. Και μέχρι τότε, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, είναι πιθανό να προκύψει τεράστια αναστάτωση.

Πραγματικά είναι κρίμα που έχει περιέλθει η ομάδα σε αυτή τη θέση. Τα λάθη, το ένα μετά το άλλο, έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα. Η Ομόνοια έπιασε πάτο και δεν λέει να αντιδράσει. Είναι ανύπαρκτη παντού και αν δεν ληφθούν σημαντικές αποφάσεις σύντομα, ίσως οδηγηθεί σε ακόμη χειρότερα λημέρια που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται. Ξυπνάτε ρε, είμαστε η Ομόνοια…

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa