ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην έξοδο ο Πέτεφ

Στην έξοδο ο Πέτεφ

Στην χθεσινή συνεδρία της διοίκησης, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός της διοίκησης για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τις δηλώσεις του Πέτεφ, που προκαλούν και δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση και η εικόνα της ομάδας στα τελευταία πέντε ματς, στα οποία δέχθηκε ισάριθμες ήττες.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι στην έξοδο του «Ηλίας Πούλλος» και εκτός απροόπτου δεν θα είναι αυτός που θα προπονήσει την ομάδα σήμερα. Παρά τις συστάσεις των διοικούντων και την γραπτή δήλωση – απολογία του Βούλγαρου την περασμένη βδομάδα, οι δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ προκάλεσαν και πάλι.

Εντός της ημέρας, παρόλο που από πλευράς Ομόνοιας ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε, ο Πέτεφ θα αποτελέσει παρελθόν. Την ίδια ώρα, ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας φέρεται ως ο εκλεκτός της διοίκησης για να αντικαταστήσει τον Βούλγαρο. Ο Δανός είναι κοντά στην ομάδα, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και θα οδηγήσει την Ομόνοια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακολούθως, για τον τεχνικό της ομάδας στη νέα περίοδο θα αποφασίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει μέσα Απριλίου.

Ο προβληματισμός αγγίζει και ποδοσφαιριστές αλλά και όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα γίνουν συστάσεις και κάποιοι θα τιμωρηθούν βάσει εσωτερικών κανονισμών του σωματείου.

Autoremarketing

Bet on Alfa