ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Πέτεφ, τα κριτήρια και η διάδοχη κατάσταση

Ο Πέτεφ, τα κριτήρια και η διάδοχη κατάσταση

Η μπόρα με τον Πέτεφ πέρασε και η Ομόνοια συνεχίζει με τον Φρέντμπεργκ στον πάγκο της μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που επιβάλλεται τώρα είναι η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει μια καλύτερη εικόνα και να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, αφού το κεφάλαιο Πέτεφ έλαβε τέλος, παρόλο που αναμένεται να «παιχτούν» κι άλλα επεισόδια στο μέλλον που αφορούν στη δικαστική διαμάχη Ομόνοιας και Βούλγαρου τεχνικού, η προσοχή στρέφεται στα διοικητικά. Η Εκλογική Γενική Συνέλευση πλησιάζει και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στις 14 ή 15 Απριλίου. Απομένει να επισημοποιηθεί η ημερομηνία.

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει και η Ομόνοια να περάσει τον σκόπελο των κριτηρίων Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Αυτό είναι που προέχει και μετά το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στη Συνέλευση.

Το ζήτημα, για τις εκλογές του σωματείου, είναι να βρεθούν τα άτομα που θα καταρτίσουν συνδυασμό και θα διεκδικήσουν θέση στη νέα διοίκηση. Μέχρι τώρα φαίνεται να μην υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, παρόλο που είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια ονόματα, μάλιστα υπήρξε και επίσημη τοποθέτηση από κάποιους.

Ευχή όλων είναι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο να ηγηθεί του σωματείου, μια ηγετική φυσιογνωμία, που θα συμβάλει σε αλλαγή της κατάστασης όπως έχει δημιουργηθεί και προκαλεί θλίψη. Μέχρι και μια βδομάδα πριν την ημερομηνία της Συνέλευσης, μπορεί κάποιος να υποβάλει την υποψηφιότητά του. Αυτό θα γίνει πριν το Πάσχα. Θα είναι, λοιπόν, η Μεγάλη Βδομάδα της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa