ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣ’ αυτούς καταλήγει ο Φρέντμπεργκ

Σ’ αυτούς καταλήγει ο Φρέντμπεργκ

Μετά από μια επίμονη προσπάθεια, να δουλέψει η ομάδα και να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, η προετοιμασία της φθάνει στο τέλος της. Μετά τις καθημερινές πρωινές προπονήσεις, η σημερινή προπόνηση είναι απογευματινή και με το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Μετά από πολύ καιρό θα βρίσκονται σε αυτή και οι Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ενδείξεις ίσως να είναι και στο αρχικό σχήμα, είτε και οι δύο είτε ο ένας.
Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ανυψώθηκε το ηθικό των παικτών μετά από ενέργειες του νέου τεχνικού. Και μετά την πληρωμή ενός μηνιαίου μισθού χθες το πρωί, όλα βαίνουν καλώς.
Σε μεγάλο βαθμό ο Φρέντμπεργκ αποφάσισε για τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας απέναντι στην Ανόρθωση, αύριο στο ΓΣΠ (18:00). Κάποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικό και θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Ο Μιχαϊλοφ κερδίζει έδαφος για να επανέλθει μετά από καιρό κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο Αντόνια, που επέστρεψε προχθές, έχει τον πρώτο λόγο για μια θέση στο ένα άκρο της επίθεσης, θέση την οποία διεκδικεί και ο Κιπιάνι.
Εάν λοιπόν ο Μιχαϊλοφ θα υπερασπιστεί την εστία, μπροστά του την τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελείται από τους Τζαϊλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ και Καντέ. Στη μεσαία γραμμή, Κατελάρης και Άλεξ έχουν τον πρώτο λόγο. Δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Αντόνια και τον Ντάρμπισαϊρ στην επίθεση θα πλαισιώσει ένας εκ των Λόπες ή Κανού.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa