ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα ζητήσουν παραίτηση Τζιωνή αν δεν λάβουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Θα ζητήσουν παραίτηση Τζιωνή αν δεν λάβουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Μέλη του Δ.Σ. είναι έντονα δυσαρεστημένα από χειρισμούς του προέδρου του σωματείου σε σημείο που τον θεωρούν επικίνδυνο.

Θυελλώδης αναμένεται να είναι σήμερα η συνεδρία του Δ.Σ του σωματείου αφού – σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας – μέλη του θα θέσουν θέμα άμεσης απομάκρυνσης του προέδρου του σωματείου Αντώνη Τζιωνή, λόγω συμπεριφοράς και ενεργειών που είναι αντικαταστατικές και παράνομες. (κάποιοι λένει και επικίνδυνες).

Bet on Alfa

Το θέμα αφορά την έλευση του επενδυτή Παπασταύρου από την Αμερική και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον τύπο ότι το σωματείο έχει δώσει οικονομικά στοιχεία στον Παπασταύρου η σε άτομα που τον εκπροσωπούν στην Κύπρο εν αγνοία και χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.

Τα συγκεκριμένα μέλη θεωρούν ότι είναι παράνομο και αντί-καταστατικό ο πρόεδρος του σωματείου να δίνει “δεξιά και αριστερά” οικονομικά στοιχεία χωρίς προηγουμένως να έχει εντολή από το Δ.Σ.  – και ειδικά σε άτομα τα οποία δεν είναι μέλη του σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Δ.Σ. δεν έχει ενημερωθεί επίσημα σε σχέση με τον επενδυτή από την Αμερική και αρκετά μέλη είναι έντονα δυσαρεστημένα αφού ενημερώνονται για διάφορα θέματα από τις ιστοσελίδες.

Συνεπώς σήμερα θα ζητήσουν λεπτομερή ενημέρωση από τον πρόεδρο του σωματείου για τις ενέργειες που έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα και σε περίπτωση που δεν λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις θα ζητήσουν την άμεση παραίτησή του.

Σχετική με την πιο πάνω κίνηση θα πρέπει να θεωρηθεί και η ανακοίνωση της Θύρας 9 την περασμένη εβδομάδα.

Στο μεταξύ σήμερα η ιστοσελίδα Goal.com.cy αναφέρει ότι θα γίνει συνάντηση μελών Την ερχόμενη Τετάρτη με τον επενδυτή χωρίς όμως να δίδονται άλλες λεπτομέρειες.

Αναμένουμε επίσης να δούμε κατά πόσον στη σημερινή συνεδρία του Δ.Σ.  θα εκδοθεί η πρόσκληση για εκλογική συνέλευση όπως προβλέπεται στο καταστατικό του σωματείου.

Autoremarketing

Bet on Alfa