ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιτακτική ανάγκη η άμεση παρουσίαση θέσεων...

Επιτακτική ανάγκη η άμεση παρουσίαση θέσεων…

Η κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει να είναι έκρυθμη, με τις διεργασίες για την επόμενη εκλογική συνέλευση να μην διεξάγονται κάτω υπό τους καλύτερους οιωνούς. Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε σημείο μηδέν φαίνεται να μη μας αφυπνεί για σύμπνοια και ωριμότητα στην αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Bet on Alfa

Μετά την χθεσινή συνεδρία του ΔΣ, με απόφαση την μετακίνηση της Συνέλευσης και την παραίτηση άλλων 4 μελών φαίνεται πως η κατάσταση στους κόλπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ξεφύγει ακρετά. Ακραίες τοποθετήσεις, απορριπτισμός, άκρατος ενδοτισμός και πολλά άλλα συστατικά στοιχεία επικίνδυνα στο σημείο που βρισκόμαστε ως Σωματείο.

Από την μία απαιτείται όλοι να είμαστε νηφάλιοι, από την άλλη όμως θα πρέπει και οι όποιδήποτε ενδιαφερόμενοι για την διοίκηση του Σωματείου να παρουσιάσουν στον κόσμο επιτέλους πλάνο και προτάσεις για να μπορούμε να τοποθετούμαστε πάνω σε στοιχεία και όχι πάνω σε κουβέντες στυλ καφενείου.

Το ενδιαφέρον του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου είναι όντως πραγματικό μετά και από το αίτημα της ομάδας επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω του για μετακίνηση της Συνέλευσης. Είναι ίσως η μοναδική επίσημη πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Το γεγονός όμως ότι είναι επίσημη θα πρέπει να συνδυαστεί και με ενημέρωση του κόσμου περί της πρότασης και ανάλυσης του πλάνου που όπως έχει γνωστοποιηθεί θα περιλαμβάνει και δημιουργία εταιρείας, γεγονός που θα πρέπει να μελετηθεί εκ βαθέων ούτως ώστε να υπάρχουν όλες οι ασφαλιστικές διγκλείδες διαφύλαξης του χαρακτήρα του Σωματείου.

Από την άλλη το ενδιαφέρον Νίκου Κατσουρίδη έχει μείνει μόνο σε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Καμία εξαγγελία δεν έγινε ακόμη αλλά πιο σημαντικό είναι πως ούτε από εκεί υπάρχει κάτι χειροπιαστό για το ποια είναι η πρόταση και το πλάνο.

Η παράθεση θέσεων θα βοηθήσει τον διάλογο καθώς και τις τοποθετήσεις όλων. Επίσης η εξαγγελία ονομάτων σε συνδυασμό με τις προτάσεις ίσως καταφέρουν να μας φέρουν σε μία συνενωτική λύση προ της Συνέλευσης.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa