ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή τη στιγμή καλό είναι να συζητούμε σε δεδομένα...

Αυτή τη στιγμή καλό είναι να συζητούμε σε δεδομένα και όχι σε θεωρίες

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 ψες αποκάλυψε τους πυλώνες της πρότασης των επιχειρηματιών υπό τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου που δόθηκαν στο ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν ζητήθηκε η μετάθεση της Εκλογικής Συνέλευσης.

Bet on Alfa

Πλέον μπροστά μας έχουμε ένα γενικό πλάνο ιδεών και προτάσεων ενός συνδυασμό σοβαρά ενδιαφερόμενου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι τουλάχιστον αφελές σε αυτό το σημείο, το να υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να τοποθετείται ξεκάθαρα υπέρ είτε εναντίων αυτής της πρότασης.

Προφανώς τα όσα δόθηκαν ως πυλώνες χρήζουν ανάλυσης και περαιτέρω εμβάθυνσης για να γίνουν ξεκάθαρα. Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι μη δευσμευτική και έτσι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης.

Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί και προσεκτικοί. Η στιγμές που περνάει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κρίσιμες. Καλό είναι σε αυτό το σημείο να συζητάμε επί δεδομένων και όχι σε θεωρείες. Πρακτικά τώρα ενώπιων μας έχουμε ΜΟΝΟ μία πρόταση αυτή τη στιγμή για την επόμενη ημέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οφείλουμε λοιπόν να την εξετάσουμε με νηφαλιότητα και να μην προτρέξουμε σε απόρριψη.

Ας έχουμε επίσης στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας και κάποιες πρακτικές που θεωρητικά θα μπορούσαν να μας επιφέρουν αρκετά χρήματα αλλά πρακτικά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Για παράδειγμα το άνοιγμα στα μέλη ή ακόμη και το ομόλογο. Στενεύουν τα περιθώρια λοιπόν καθώς επίσης και οι επιλογές. Ας φανούμε συνεπείς αλλά και σοβαροί.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa