ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι υποχρεώσεις, οι εκλογές και οι διαφορές

Οι υποχρεώσεις, οι εκλογές και οι διαφορές

Οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές έγιναν στην ώρα τους, βάσει συμβολαίου αφού οι πλείστοι έχουν ώρα για καθυστέρηση δυο μηνών. Ο φάκελος για τα Κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ κατατέθηκε στην ΚΟΠ στην ώρα του και όπως τονίζεται από πλευράς σωματείου, αυτός είναι συμπληρωμένος και δεν τίθεται θέμα να βρεθεί προ εκπλήξεως ο σύλλογος. Ως εδώ, λέμε όλα καλά. Απ’ εδώ και στο εξής δεν ξέρουμε τι μπορούμε να πούμε.

Bet on Alfa

Τέλος του μήνα θα έχουμε την Εκλογική Γενική Συνέλευση. Ο Απρίλιος δεν αναμένεται να φέρει ιδιαίτερα έσοδα στον σύλλογο, την ώρα που και η ομάδα παραπαίει και εισιτήρια δεν διατίθενται πολλά. Ο προβληματισμός έχει να κάνει με το γεγονός ότι, τέλος του μήνα θα πρέπει να γίνουν και πάλι πληρωμές. Μπορεί η Ομόνοια να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της; Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα όχι. Και τι γίνεται; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές εάν δεν λάβουν μηνιάτικο θα είναι σε θέση να κάνουν ακόμη και προσφυγή.

Γι’ αυτό, είναι καλό όλοι όσοι θέλουν το καλό της Ομόνοιας, να συνδράμουν με κάθε τρόπο ώστε… να βγει και ο Απρίλιος, και ακολούθως το νέο Δ.Σ. ας αναλάβει δράση. Δυστυχώς εδώ που έφθασαν τα πράγματα στον σύλλογο, είναι τραγικά. Η κάκιστη διαχείριση έφερε το σωματείο και πάλι στον γκρεμό. Όλοι για το καλό της Ομόνοιας και όχι με ενέργειες, λόγω προσωπικών διαφορών, είναι ικανές να φέρουν τον σύλλογο σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa