ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH... Μεγάλη Βδομάδα της Ομόνοιας

H… Μεγάλη Βδομάδα της Ομόνοιας

Σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον Σωματείο Ομόνοια, τις διεργασίες και συναντήσεις που έγιναν, αυτή που έχουμε εισέλθει θα είναι η… Μεγάλη Βδομάδα για την Ομόνοια, που θα δείξει σε μεγάλο βαθμό που θα οδηγηθεί και ποια θα είναι η επόμενη μέρα.
Από την μια είναι η ομάδα που εκπροσωπεί και ευνοεί την παρουσία του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου, από την άλλη είναι ο Νίκος Κατσουρίδης που ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες έκανε συναντήσεις και ετοίμασε το έδαφος, ενώ ήλθε πρόσφατα και η πρόταση του «Εμπρός Ομόνοια» για πολυμετοχική εταιρεία.
Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και θα διαφανεί ποιοι θα προχωρήσουν. Εάν θα έχουμε μόνο ένα συνδυασμό ή θα είναι περισσότεροι και ποιος θα επικρατήσει. Ακόμη, από την άλλη αναμένουμε και την τοποθέτηση του απερχόμενου Δ.Σ. για την ακριβή ημερομηνία, ώρα και χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση. Αυτό θα κριθεί από την ημερομηνία που θα οριστεί ο αγώνα της ομάδας το Σαββατοκύριακο 28/29 Απριλίου και θα είναι με την ΑΕΚ εκτός έδρας.
Ο κόσμος αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις και προσδοκεί στο καλύτερο, γιατί αυτό που τον ενδιαφέρει είναι όπως, το σωματείο εισέλθει σε μια νέα εποχή με ένα νέο Δ.Σ. που θα την οδηγήσει και πάλι στο σωστό δρόμο. Θέλει να δει να γίνονται βήματα προς τα μπρος, η ομάδα να δυναμώσει και να είναι ανταγωνιστική. Παράλληλα με σωστή διαχείριση το οικονομικό να μην είναι συνεχές εμπόδιο αλλά σταδιακά να αποπληρώνεται το χρέος. Είναι ξεκάθαρο πως, αυτό μπορεί να γίνει με προγραμματισμό, διαχείριση, μυαλό και συλλογική προσπάθεια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa