ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνεδρία με... bit coin

Συνεδρία με… bit coin

Στη σημερινή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκτός απροόπτου θα είναι και η τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής ενδέχεται να κάνει αναφορά στις συζητήσεις με την αμερικανική εταιρεία για συνεργασία που αφορά στο bitcoin. Ως γνωστόν, από την περασμένη βδομάδα έγινε λόγος ότι συγκεκριμένη εταιρεία δείχνει πρόθυμη να προαγοράσει 2.000 εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνα της Ομόνοιας για τα επόμενα 4 χρόνια. Στόχος της είναι να κάνει… άνοιγμα στην κυπριακή αγορά, λανσάροντας το bit coin και θεωρεί πως η Ομόνοια, ως ο λαοφιλέστερος σύλλογος στην Κύπρο είναι η ιδανική περίπτωση. Μια τέτοια συμφωνία θα επιφέρει στο σωματείο έσοδο κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Bet on Alfa

Ο Αντώνης Τζιωνής, λοιπόν, που μαζί με εκπροσώπους άλλης κυπριακής εταιρείας που έφεραν σε επαφή τους Αμερικανούς με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, θα θελήσει να πείσει τα μέλη του Δ.Σ. ότι αξίζει να γίνει η συμφωνία. Ενδέχεται να τεθεί σε ψηφοφορία. Εάν περάσει, τότε κάποιοι να το χρησιμοποιήσουν ως «όπλο» για να πείσουν τα μέλη ότι υπάρχει αυτή η προσφορά που θα δώσει ρευστότητα τη δεδομένη χρονικά στιγμή.

Το ερώτημα που τίθεται από πολλούς όμως είναι, στη συνέχεια τι θα γίνει. Θεωρούν πως, με αυτή την κίνηση η Ομόνοια θα ανασάνει για λίγο και ακολούθως θα επανέλθει στα ίδια αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχείς. Επίσης, εάν το σωματείο μείνει ως έχει, ο προϋπολογισμός για τα επόμενα χρόνια θα είναι χαμηλός, αφού θα πρέπει να αποπληρώνεται ένα μεγάλο ποσό στο χρέος, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει στη μιζέρια.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα φέρουν οι επόμενες ώρες στην Ομόνοια με την υποβολή υποψηφιοτήτων και ακολούθως με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa