ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα ψέματα τελείωσαν. Εκπνέει σήμερα η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Τα ψέματα τελείωσαν. Εκπνέει σήμερα η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Σήμερα στις 4.00 το απόγευμα εκπνέει, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Όπως είναι γνωστό οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στο κτίριο της κρατικής έκθεσης η ώρα 4.00το απόγευμα.

Bet on Alfa

Πολλά έχουν λεχθεί και γράφει τις προηγούμενες εβδομάδες για συνδυασμούς, προγράμματα και υποψηφιότητες, σήμερα όμως θα γνωρίζουμε τόσο τους συνδυασμούς όσο και ανεξάρτητες υποψηφιότητες τυχόν υποβληθούν.

Ήδη ο Λώρης Κυριάκου έχει εξαγγείλει την πρόθεσή του και μάλιστα έχουν δημοσιευτεί και τα ονόματα αυτών που θα τον πλαισιώσουν, ενώ πρόθεση για διεκδίκηση εκλογής ως ανεξάρτητοι έχουν εξαγγείλει οι Γιάννος Τρανς και Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Σήμερα αναμένουμε να μάθουμε τον συνδυασμό των οργανωμένων φιλάθλων καθώς και την τελική κίνηση του Νίκου Κατσουρίδη.

Σημειώνουμε επίσης ότι μέλη του συνδυασμού Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ όπως ο Νίκολας Βαλανίδης και Μιχάλης Ιορδανούς δεν θα διεκδικήσουν.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι επαναδιεκδικήσει θέση με το συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου ο παλαίμαχος Φώτος Ιωάννου ο οποίος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας από το 2004.

Autoremarketing

Bet on Alfa