ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠορεία Αλλαγής: "Ψεύτικη εικόνα καταστροφής. Μεγάλο ψέμα το 1,5...

Πορεία Αλλαγής: “Ψεύτικη εικόνα καταστροφής. Μεγάλο ψέμα το 1,5 εκατ”

Στη χθεσινή πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού Πορεία Αλλαγής που συστάθηκε μετά από πρωτοβουλία της Θύρας 9, ακούστηκαν πολλά που αφορούν κυρίως την επιχειρηματολογία των συνδυασμών που κατέρχονται στην εκλογική Συνέλευση της Τετάρτης.

Bet on Alfa

Αρχικά χθες αναφέρθηκε πως επικρατεί βομβαρδισμός από τελεσίγραφα και δίνεται ψεύτικη εικόνα καταστροφής από τον συδυασμό Λώρη Κυριάκου υπό τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου.  Ειπώθηκε πως είναι μεγάλο ψέμα το 1,5 εκατομμύριο έλλειμμα που προβάλλεται. Κατά τον Αδάμο Ευσταθίου έλεγε ψέματα ο Μίνως Χαραλάμπους ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη η δόση της Primetel.

Χθες παρουσιάστηκε και ένα χαρτί Proof of funds της Eurobank για τις 600000 που θα βάλει ο συνδυασμός Πορεία Αλλαγής στο σωματείο εφόσον εκλεγεί, καθώς όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδυασμού Αδάμος Ευσταθίου ακούστηκαν φήμες ότι τα λεφτά βρέθηκαν από τον υπόκοσμο ενώ το χαρτί αυτό αποδεικνύει ότι είναι από εισφορές κόσμου.

Κατόπιν ερώτησης, αναφέρθηκε πως τα 3,5 εκατομμύρια  από τα 4εκτ που λέει ο κ. Λώρης Κυριάκου ότι θα βάζει ο κ. Παπασταύρου θα είναι λεφτά δικά μας από τα τα έσοδα του Σωματείου και πως είναι απάτη να τον παρουσιάζουμε ως ευεργέτη.

750000 χρωστούμε στο ΓΣΠ. Έχουμε δεσμευτεί ότι τα έσοδα από τα πρώτα 2 ευρωπαικά παιχνίδια της ομάδας θα παν στην οφειλή του ΓΣΠ

Κατόπιν ερώτησης ο κ. Τσικουρής (μέλος του προηγούμενου ΔΣ)  είπε πως  ζήτησε το μητρώο μελών και δεν του το έδωσαν.

Ο συνδυασμός θα προτείνει επίσης καταστατική αλλαγή σε περίπτωση ελλειματικού προυπολογισμού να φέρει την ευθύνη να τον συμπληρώνει το εκάστοτε ΔΣ. Όπως είπαν δεν θέλου να υπάρχει εσσωστρέφεια στις αποφάσεις. Ο λαός και η συνέλευση να αποφασίζει το μοντέλο που θα θεωρείται καταλληλότερο για τη νέα σεζόν. Να γίνει καταστατική εντός 6μήνου και να αποφασίσουν τα μέλη το μοντέλο.

Άλλη μία πολύ σημαντική αναφορά είναι πως κατά την Πορεία Αλλαγής, κάποιοι μεθόδευσαν να μην κλείσει η συμφωνία των εισιτηρίων με την εταιρεία που εισηγήθηκε η Consultics πριν την Συνέλευση, ενώ θα μπορούσαμε να την κλείναμε τώρα, να παίρναμε το 1,5 εκατ και αν μετά εκλεγόταν ο συνδυασμός Παπασταύρου να παίρναμε και το 1,5 εκατ που λέει ότι θα δώσει ως εισφορά. Όσο αφορά την συμφωνία με τα εισιτήρια έγινε ερώτηση προς το πάνελ για περισσότερες λεπτομέρειες και η απάντηση ήταν πως δεν ήταν οι αρμόδιοι για να την αναπτύξουν όμως αρκέστηκαν να αναφέρουν πως πρόκειται για μία συμφωνία από την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποσπάσει άμεσα 1,5 εκατ εκ των οποίων τα καθαρά έσοδα είναι 1,2 και ταυτόχρονα η εταιρεία θα προβεί σε έκδοση ΟΜΟΝΟΙΑ coin.

Τέλος κατά τον κ Αδάμο Ευσταθίου είναι ψέμα ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν θα έχουμε έσοδα ενώ μέχρι το Σεπτέμβρη είμαι τα μεγαλύτερα μας έσοδα. ( Χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας, boxes , συμφωνία για εισιτήρια)

Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι πως μπροστά στον κόσμο υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσεγγίσεις. Οι δύο συνδυασμοί οφείλουν να μιλήσουν με ειλικρίνεια και η αλήθεια να λάμψει προτού ο κόσμος πάει να ψηφίσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa