ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝέα μέρα, μεγάλες απαιτήσεις

Νέα μέρα, μεγάλες απαιτήσεις

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο μετά που γύρισε η μέρα. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο συνδυασμό Λώρη Κυριάκου έχει εκλεγεί… κορδόνι. Λίγο ή πολύ είναι ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δεν είναι αυτό που έχει σημασία αλλά η επόμενη μέρα να βρει την Ομόνοια σ’ ένα δρόμο που θα την οδηγήσει στην αναγέννησή της.

Bet on Alfa

Η επόμενη μέρα έχει ανατείλει και παράλληλα οι απαιτήσεις των μελών που έδωσαν τη ψήφο τους στον συνδυασμό Λώρη Κυριάκου αναμένουν ότι, θα συμβάλουν για την αλλαγή. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και η ευθύνη που αναλαμβάνουν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι μεγάλη. Θα κριθούν στην πορεία, όμως το εγχείρημά τους δεν φαντάζει εύκολο παρόλο που η υπόσχεσή τους είναι πως η πρόταση Παπασταύρου είναι η καλύτερη τη δεδομένη στιγμή και δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Πήραν την εντολή και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια τους για να δημιουργήσουν τις συνθήκες να απαλλαγεί ο σύλλογος από την οικονομική δίνη στην οποία έχει περιέλθει από τα τεράστια λάθη της απερχόμενης διοίκησης.

Πλέον, οδηγούμαστε στην δημιουργία εταιρείας. Αλλάζει εντελώς φιλοσοφία και όχι μόνο ο σύλλογος. Αυτό που τόσο χρόνια φάνταζε απομακρυσμένο και μη αποδεκτό, είναι προ των πυλών. Εάν αυτή είναι η λύση που θα φέρει την ανάσταση στην Ομόνοια, θα το κρίνει η Ιστορία.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει προσύμφωνο με τεχνικό διευθυντή αλλά και συμφωνία με γενικό διευθυντή της εταιρείας. Όλα αυτά τα ζητήματα είναι κάτι που θα τρέξουν και θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Αυτό που έχει σημασία και επιβάλλεται, είναι η συνέχεια να μας βρει ενωμένους γιατί δεν μας σηκώνει άλλη διχόνοια. Ας αφήσουμε αυτούς που έχουν εκλεγεί να προχωρήσουν το πλάνο τους και η αντίθετη άποψη και κριτική μπορεί να εκφραστεί με πολλούς και σωστούς τρόπους, ώστε να οδηγήσει την άλλη πλευρά στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa