ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροκαλεί ανησυχία η διάσταση απόψεων για το ύψος του...

Προκαλεί ανησυχία η διάσταση απόψεων για το ύψος του χρέους

Δυστυχώς γι’ ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου “ΑΛΑΛΟΥΜ” στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή την φορά το θέμα που “παίζει” στην επικαιρότητα αφορά το ποσό που ανέρχεται τελικά το χρέος του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

Άλλα ειπώθηκαν στην πρόσφατη Γ.Σ, άλλες ήταν οι θέσεις των συνδυασμών που διεκδίκησαν για το πόσο που χρειάζεται άμεσα η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις τρέχουσες της υποχρεώσεις, και άλλα είναι αυτά που βγαίνουν στο προσκήνιο σήμερα, τόσο για το ύψος του χρέους  όσο  και για το ποσό που χρειάζεται την 1η Ιουνίου το Σωματείο μας για να περάσει τα κριτήρια της UEFA και για να καλύψει τις  οφειλές της προς τρίτους.

Ο Νικόλας Γεωργιάδης μόλις χθες ενημέρωσε ότι το ύψος του χρέους ξεπερνά τα 18 εκ. ευρώ και το ποσό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ την 1η Ιουνίου τα 2 εκ. ευρώ. Από την άλλη ο πρώην Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντώνης Τζιωνής σε χθεσινή του συνέντευξη δήλωσε ότι  τόσο για το χρέος όσο και για τις  οφειλές τις 1η του Ιούνη, ισχύουν τα όσα ο ίδιος παρουσίασε στην Γ.Σ.

Αυτή η διάσταση απόψεων προκαλεί τεράστια ανησυχία και πλέον η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να βγεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γιατί  ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa