ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλη μια σεζόν που φέρνει... ξήλωμα

Άλλη μια σεζόν που φέρνει… ξήλωμα

Ένα σκηνικό που βλέπουμε έντονα τα τελευταία χρόνια στην Ομόνοια, αναμένεται να συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι. Σαφώς και αναφερόμαστε στο… ξήλωμα που προκύπτει στο ρόστερ της ομάδας. «Χτίσιμο» από την αρχή, με πολλές αποχωρήσεις.
Παρόλο που τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο τεχνικός διευθυντής, η εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν δεν επιτρέπει την παραμονή πολλών ποδοσφαιριστών και για την επόμενη περίοδο. Η εικόνα ήταν τραγική, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που ήλθαν το περασμένο καλοκαίρι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και να δικαιώσουν αυτούς που τους επέλεξαν.

Bet on Alfa

Αυτό το στοιχείο, το ράβε… ξήλωνε, ίσως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ομόνοια, που δεν της επιτρέπει να έχει σταθερότητα και ταυτότητα. Γι’ αυτό και φαντάζει επιβεβλημένο να υπάρξει επιτέλους μια σταθερή κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρωτίστως, με τεχνικό διευθυντή, προπονητής και επαγγελματίες σε όλα τα πόστα. Όταν αυτό γίνει και παράλληλα δικαιώσουν την επιλογή στο πρόσωπό τους με τη δουλειά τους, τότε θα μπορέσει να υπάρχει και σταθερότητα στο ρόστερ. Κάθε χρόνο η ομάδα να κάνει περιορισμένες προσθαφαιρέσεις και να δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι οι αποχωρήσεις και φέτος θα φθάσουν τον διψήφιο αριθμό γι’ αυτό και υποχρεωτικά και οι προσθήκες θα είναι ανάλογες. Πάμε και πάλι για μια νέα ομάδα, με την ευχή ότι αυτή τη φορά θα γίνουν σωστές επιλογές και η Ομόνοια θα αρχίσει να ανεβάζει επίπεδο και να σταθεροποιείται και πάλι ως πρωταγωνίστρια. Είναι κάτι που το απαιτεί η Ιστορία του Συλλόγου.

Autoremarketing

Bet on Alfa