ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΥπάρχει κόπωση και κούραση στον κόσμο.

Υπάρχει κόπωση και κούραση στον κόσμο.

Όποιος αφουγκράζεται τον κόσμο της ομάδας,  και ειδικά εμείς οι ιστοσελίδες οι οποίες ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή και λαμβάνουμε τα μηνύματα του κόσμου,  βλέπουμε ότι υπάρχει μία κόπωση , κούραση και απογοήτευση – σε μεγάλη μερίδα φίλων του σωματείου,  για τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στο σωματείο.

Bet on Alfa

Η αποξένωση μεγάλης μερίδας του κόσμου από τα τεκταινόμενα, και ειδικά των οργανωμένων φιλάθλων, είναι αρνητική εξέλιξη και πιθανό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Θα πρέπει μέσα από τους χειρισμούς που θα γίνουν από την ερχόμενη Τετάρτη να γίνει προσπάθεια ανασύνταξης όλου του οικοδομήματος ούτως ώστε να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται παραδοχή των λαθών που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες και διάθεση για ειλικρινή διάλογο. 

Οι απόψεις που ακούγονται ότι όσοι θέλουν ας μείνουν και όσοι θέλουν ας φύγουν ή καλύτερα να φύγουν αυτοί που διαφωνούν , νομίζουμε είναι λανθασμένες Και δεν εξυπηρετούν το σωματείο στο τέλος της ημέρας.

Εξάλλου η απογοήτευση που υπάρχει δεν αφορά μόνο τους οργανωμένους αλλά και μεγάλη μερίδα άλλων ανθρώπων οι οποίοι ήταν πάντοτε δίπλα στο σωματείο αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις αισθάνονται ότι αποτελούν ξένο σώμα λόγω των χειρισμών που έγιναν. 

Autoremarketing

Bet on Alfa