ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο

Δύο οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο

Μετά την έλευση του Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς στην Κύπρο χθες, το βλέμμα στρέφεται στην πρόσληψη του προπονητή. Γιατί, ο τεχνικός διευθυντής έχει πρόθεση να κλείσει πρώτα αυτό το σημαντικό κεφάλαιο, ώστε μαζί να προχωρήσουν τον προγραμματισμό. Γι’ αυτό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψει συμφωνία με τον εκλεκτό.

Bet on Alfa

Πληροφορίες φέρουν τον Γκόμεθ να έχει καταλήξει σε δύο βασικούς υποψήφιους και θα επιδιώξει να αποσπάσει την υπογραφή τους ενός. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως ο ένας απ’ αυτούς είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, γνώριμος από το πέρασμά του από την ΑΕΚ και τον Αποέλ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Εάν ο ένας είναι ο Δανός, ο άλλος που φαίνεται να είναι και το φαβορί ενδέχεται να είναι Ισπανός και πολύ πιο γνώριμος στον τεχνικό διευθυντή.

Στη συνάντηση που είχε ο Γκόμεθ με τον Παπασταύρου, προ εβδομάδων, όταν έκλεισε η συμφωνία, οι δυο τους συμφώνησαν πως θα πρέπει την ομάδα να την αναλάβει προπονητής που θα μπορέσει να δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα. Άνθρωπος που θα κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και θα τους κάνει να παίζουν για τον ίδιο. Με αυτή τη βάση κινήθηκε ο Ρουίς στον εντοπισμό προπονητή.

Παράλληλα, από σήμερα ο 41χρονος Ισπανός θα «τρέξει» κι άλλα ζητήματα, όπως είναι η ανανέωση συμβολαίων με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ζητήματα που μπορεί να πάρει την απόφαση πάνω του και τα υπόλοιπα και ίσως πιο σημαντικά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από βδομάδας αφού μέχρι τότε αναμένεται να κλείσει και ο προπονητής.

Autoremarketing

Bet on Alfa