ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ προσοχή στραμμένη στο μέλλον

Η προσοχή στραμμένη στο μέλλον

Τα δεδομένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και οι εξελίξεις έχουν τροχοδρομηθεί, σε δύο κατευθύνσεις.

Bet on Alfa

Ας μιλήσουμε πλέον για ποδόσφαιρο! Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει την πολυτέλεια να έχει μια ακόμα σερί καταστροφική χρονιά.. Οφείλει να ανασυνταχθεί και να διεκδικήσει με νύχια και δόντια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Το έργο της δεν θα είναι καθόλου εύκολο… Νέος προπονητής, νέος τεχνικός διευθυντής, αναδιάρθρωση στο ρόστερ, νέο τιμ στο Πούλλος. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον, που σίγουρα δεν ευνοεί την ‘αναγέννηση’ της ομάδας μας.

Το ποτήρι πρέπει να το δούμε μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Και να στηρίξουμε την ομάδα μας, σε αυτή την καινούργια αρχή. Αντιλαμβανόμαστε ότι την δεδομένη στιγμή, υπάρχει ένα φυσιολογικό μούδιασμα ανάμεσα στον κόσμο. Όμως παροδικά, αυτό μπορεί να ξεπεραστεί, φτάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει την επιθυμητή εικόνα στο γήπεδο.

Στο ποδόσφαιρό πλέον τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ακόμα και στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια ασκείται κριτική, όταν δεν υλοποιούνται οι στόχοι τους, στην ολότητα τους. Για παράδειγμα η σεζόν της Μπαρτσελόνα θεωρείται αποτυχημένη, παρά το νταμπλ στην Ισπανία, γιατί απέτυχε στο Champions League.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οφείλουμε να δούμε τα δεδομένα με ορθολογισμό, μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Το πάθημα της περσινής χρονιάς, δεν πρέπει να ξεχαστεί εν ριπή οφθαλμού. Η ‘ιαχές’ για τίτλους και τρόπαια, πρέπει να ακουστούν όταν η ομάδα θα είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί σε μια τέτοια αποστολή.

Προς το παρόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να γίνει ομάδα. Να αποδείξει στους οπαδούς και φίλους της, ότι γύρισε σελίδα. Να κερδίσει τον κόσμο που πιστεύει σε αυτή την νέα προσπάθεια, μέσα από την αγωνιστική της εικόνα στο γήπεδο.

Διοίκηση και ποδοσφαιριστές, οφείλουν να αποδείξουν στην πράξη, ότι πάνω απ’ όλα σέβονται τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η οποία, παρά την αλλαγή στην διοικητική δομή, συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο λαϊκό σωματείο στον τόπο. Αν αυτό δεν γίνει κατανοητό και σεβαστό, αν στο γήπεδο δεν φανεί η δίψα για διάκριση, ο πόθος για νίκη, το πάθος για επιτυχίες, το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Ο χαρακτήρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το dna των οπαδών της δεν μπορεί να αλλάξει. Ευχόμαστε πραγματικά, η νέα εποχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να είναι αντάξια με τους πόθους και τα ‘θέλω’ της πλειοψηφίας των οπαδών της.

Autoremarketing

Bet on Alfa