ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο ροζ συννεφάκι και ο Κατσαντώνης

Το ροζ συννεφάκι και ο Κατσαντώνης

 

Εδώ και χρόνια αρθρογραφούμε, σε μια προσπάθεια να πείσουμε πρώτα και κύρια τον κόσμο μας, που με τόσο πάθος αγαπά την ομάδα του, ότι οι καιροί στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει.

Bet on Alfa

Το χρήμα έχει πλέον κυρίαρχο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Και είτε θα συμβιβαστούμε σε αυτή την πραγματικότητα και θα προσαρμόσουμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μας σε αυτά τα δεδομένα, είτε είμαστε καταδικασμένοι να παραμείνουμε ουραγοί των εξελίξεων.

Οι οπαδοί μας, η λαϊκή βάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο. Αυτό την κάνει να ξεχωρίζει απ’ όλες τις Κυπριακές ομάδες. Η πίστη δηλαδή και η ανιδιοτέλεια με την οποία αγκαλιάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορούμε όμως να έχουμε αυτή την απαίτηση από ένα ποδοσφαιριστή εν έτη 2018;

Ο Κατσαντώνης δίνει την απάντηση. Αποδέχεται την πρόταση του ‘αιωνίου’, παίρνει συμβόλαιο επαγγελματία και ζεστό χρήμα στην τσέπη και αφήνει την ‘πρώτη αγάπη’ στα αζήτητα. Και ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ μένει με το στόμα ανοικτό, προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. ‘Εν αχάπαροι στο ΔΣ’, ‘γιατί εν εκλείσαν τον μιτσή πιο γλήορα’, ‘ανακηρύχτηκε καλύτερος μιτσής στην ηλικία του’, οι ατάκες της ημέρας.

Κανείς δεν θα διερωτηθεί ποια πραγματικά ήταν η ατζέντα του Κατσαντώνη και του κάθε παιδιού στην ηλικία του δηλαδή; Όλων αυτών των μικρών, που κατακλύζουν τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, αλλά και των γονιών τους; Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσουμε δηλαδή, ότι το ποδόσφαιρό είναι πλέον επάγγελμα για τους επίδοξους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο άθλημα; Γιατί άλλωστε να βάλει μάνατζερ στα 18 του ο Κατσαντώνης; Υπάρχει άλλος λόγος, πέραν του να διασφαλίσει το μέλλον του;

Πρώτο μέλημα λοιπόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (της εταιρείας πλέον), είναι να μεγιστοποιήσει τα εισοδήματα της. Η οικονομική ευρωστία της ομάδας, θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στο να καταστεί ιδανικός προορισμός τόσο για ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες, όσο και για τα δικά της παιδιά. Μαζί με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της κάθε ομάδας, οι οικονομικές απολαβές θα έχουν κυρίαρχο ρόλο στην απόφαση ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Καλή τύχη λοιπόν στον Ανδρέα Κατσαντώνη. Καλό θα ήταν για την δική μας ομάδα, να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την μετακίνηση. Για τον μικρό, να ευχηθούμε απλά, να αποτελεί κίνηση ουσίας από τον Μανιταρά και όχι απλά να είναι θύμα μιας ακόμα επικοινωνιακής τακτικής, που έχει ωε στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.  

Autoremarketing

Bet on Alfa