ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μην υποτιμηθεί το Κυπριακό πρωτάθλημα!

Να μην υποτιμηθεί το Κυπριακό πρωτάθλημα!

 

Οι δηλώσεις του νέου μας Τεχνικού Διευθυντή, Άνχελ Γκόμεθ, στην προχθεσινή διάσκεψη τύπου του κόουτς Ολίβα, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια ανάμεσα στον πράσινο λαό.

Bet on Alfa

Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος του ποδοσφαίρου δικαιούται να θέτει ψηλά τον πήχη και να έχει στόχους πρωταθλητισμού. Αυτή είναι άλλωστε η μοίρα των μεγάλων ομάδων. Ωστόσο, ο κόσμος της ομάδας μας έχει κουραστεί από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χτίσει ξανά ομάδα σχεδόν από το μηδέν. Με νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή  και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Το να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα λοιπόν, είναι το πρώτο ζητούμενο.

Το δεύτερο είναι να επέλθει ηρεμία ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο κ. Καμπανελάς. Δηλώσεις που θα έπρεπε να κοινοποιηθούν στον κ. Γκόμεθ, ώστε επικοινωνιακά, να βγει ένα ενιαίο αλλά και ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας. Η πρώτη, μεταβατική χρονιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην νέα εποχή θα είναι και η πιο δύσκολη. Για αυτό τον λόγο, είναι πολύ σημαντικό, επικοινωνιακά, να υπάρχει ολοκληρωμένη και δομικά σωστή προσέγγιση.

Το τρίτο που πρέπει να κατανοήσει ο κ. Γκόμεθ, είναι την περίφημη «περιρρέουσα ατμόσφαιρά», που χαρακτηρίζει το Κυπριακό πρωτάθλημα. Το βαθύ κράτος της ΚΟΠ, τα διαιτητικά δεδομένα, το πώς το ποδοσφαιρικό κατεστημένο θα αντιδράσει, στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ‘σηκώσει κεφάλι’. Για όλα αυτά απαιτείται ολοκληρωμένη ενημέρωση και σωστή αντιμετώπιση εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Το Κυπριακό πρωτάθλημα, δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση ανάμεσα στα καλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ωστόσο είναι πολύ πιο δύσκολο και ιδιαίτερο απ΄ ότι οι πλείστοι ξένοι προπονητές και τεχνικοί διευθυντές αντιλαμβάνονται.  Υπάρχουν ομάδες που την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ (Αποέλ, Απόλλων, Αεκ Λάρνακας).

Η ομάδα μας προέρχεται από την χειρότερη χρονιά στην ιστορία της αγωνιστικά, με τραγική παρουσία στα playoffs του πρωταθλήματος που μόλις τέλειωσε. Άρα οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια δεν βοηθούν σε τίποτε. Στο γήπεδο θα κριθούν οι πάντες. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ανάμεσα στον κόσμο μας. Αλλά το πιο σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να χτιστεί μια ομάδα σε στέρεες βάσεις. Που πρώτα και κύρια θα διεκδικήσει με αξιώσεις, την έξοδο της στην Ευρώπη, ένα στόχο που αγνοεί από την εποχή του Νίκου Νταμπίζα και του ‘project Carver’. Και βήμα, βήμα να βάλουμε πλώρη και για μεγαλύτερα λιμάνια!

Autoremarketing

Bet on Alfa