ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα νέα από την Ισπανία και ο Βύντρα

Τα νέα από την Ισπανία και ο Βύντρα

Επτά μετεγγραφές ολοκλήρωσε η Ομόνοια και αναμένεται να υλοποιήσει άλλες τόσες στη συνέχεια. Οπόταν είναι στου δρόμου τα μισά ο Άνχελ Γκόμεθ, που θα θελήσει με τις μετεγγραφές που θα γίνουν να γεμίσει το ρόστερ αλλά κυρίως να αυξήσει την ποιότητα της ομάδας.

Bet on Alfa

Ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στην Ισπανία και απ’ εκεί αναμένει ο κόσμος της Ομόνοιας τα νεότερα από τον προγραμματισμό. Ο Γκόμεθ, που αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη, έχει ήδη αποστείλει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως στην Segunda Division και αναμένει την απάντησή τους.

Η ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακοινώσεις για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και για νέες αποχωρήσεις από το ρόστερ. Οι Αλβμπόγκε και Λόπες δύσκολα θα συνεχίσουν, ενώ οι Άλεξ Σοάρες και Αντόνια θα διατηρηθούν στο ρόστερ.
Αυτό που προκάλεσε απορία, είναι η πληροφόρηση ότι ο Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει στην Ομόνοια. Ποδοσφαιριστής στα 37 του χρόνια, πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό όταν είχε αποχωρήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου και αφού δεν υπήρχαν χρήματα για μετεγγραφή κρίθηκε αναγκαίο να… ενεργοποιηθεί ο Ελλαδίτης.

«Θα μείνει για τέταρτη επιλογή», λένε κάποιοι. Καλά, γιατί να υπάρχει στην ομάδα ένας 37χρονος που θα πάρει και θέση ξένου και να μην δοθεί η ευκαιρία σε κάποιο νεαρό.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε και σχολιάζεται αρνητικά από μεγάλη μερίδα του κόσμου, όσο επαγγελματίας κι αν είναι ο Βύντρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa