ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αποστολή είναι και πάλι εδώ

Η αποστολή είναι και πάλι εδώ

Πολωνία τέλος… Μετά από 13 ημέρες έντονης προετοιμασίας με διπλές και δυνατές προπονήσεις και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε τα ξημερώματα στην Κύπρο. Είναι και πάλι στη βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», με το πρόγραμμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να περιλαμβάνει και άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Bet on Alfa

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, για σήμερα και για αύριο παραχωρήθηκε ρεπό. Την Πέμπτη υπάρχει διπλή προπόνηση και Παρασκευή και Σάββατο μονή, αφού θα ακολουθήσει την Κυριακή το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ, στις 19:30, και θα πρέπει σιγά – σιγά τα βαριά πόδια των ποδοσφαιριστών από τις δυνατές προπονήσεις να αρχίσουν να χαλαρώνουν.

Πέρα από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, θα ακολουθήσουν άλλα τρία: με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» (8/8, 19:00), με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ (12/8, 19:30) και την ΑΕΛ στο Τσίρειο (18/8, 19:00).

Θα αρχίσει σταδιακά ο Ολίβα να καταλήγει στις βασικές επιλογές, στους ποδοσφαιριστές που θα ετοιμάσει για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Έχει εικόνα, πλέον, ενώ θα αναμένει κάποιους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν στροφές, όπως είναι ο Μότα που δεν αγωνίστηκε καθόλου στα φιλικά στην Πολωνία αλλά και ο Αλμπίν που πήρε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Autoremarketing

Bet on Alfa