ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞανά… ζωή στο «Ηλίας Πούλλος»!

Ξανά… ζωή στο «Ηλίας Πούλλος»!

Μετά από δυο βδομάδες απουσίας, αφού οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα διαβούν την είσοδο του «Ηλίας Πούλλος». Ξανά… ζωή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Bet on Alfa

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με την ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασίας της, μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία επιστρέφοντας η αποστολή στην Κύπρο.

Από αύριο οι προπονήσεις θα είναι μονές, τουλάχιστον για το επόμενο διήμερο αφού την Κυριακή θα ακολουθήσει το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:30. Πρόκειται για μιαν πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο της Ομόνοιας να παρακολουθήσει την ομάδα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για τα «αποκαλυπτήρια» της νέας Ομόνοιας, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός έστω κι αν ταλαιπωρείται από οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα. Προπονητής του είναι ο Γιώργος Δώνης και τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας.

Λογικά ο Ολίβα θα αρχίσει να ρίχνει σε κάποιο βαθμό τον ρυθμό των προπονήσεων, θέλοντας να χαλαρώσουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών από τις σκληρές προπονήσεις στην Πολωνία. Μόνο έτσι θα αρχίσουν σταδιακά να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που επιθυμεί και ο ίδιος. Παράλληλα μέσα από τα φιλικά στην Κύπρο θα αρχίσει να λαμβάνει αποφάσεις όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, τουλάχιστον στο ματς της πρεμιέρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa