ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό σήμερα… πέφτουν οι ρυθμοί

Από σήμερα… πέφτουν οι ρυθμοί

Μετά τις διπλές και σκληρές προπονήσεις στην Πολωνία, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προπονήθηκαν και χθες δυο φορές στο «Ηλίας Πούλλος» και από σήμερα διαφοροποιείται ο ρυθμός. Δεν θα βρεθούν δυο φορές στο προπονητικό κέντρο αλλά μία. Ο Ολίβα θέλει σταδιακά να τους αποφορτίσει, να αρχίσουν να χαλαρώνουν τα βαριά πόδια τους, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν περισσότερα τρεξίματα. Αυτό δεν σημαίνει πως, την ερχόμενη βδομάδα το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει και πάλι διπλές προπονήσεις. Αυτό το γνωρίζει μόνο ο προπονητής.

Bet on Alfa

Το φιλικό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είναι μια νέα ευκαιρία για τον Ισπανό προπονητής να δοκιμάσει πράγματα που έχει στο μυαλό του. Παράλληλα, ενδέχεται να θελήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής για κάποιο διάστημα στους ποδοσφαιριστές που τη δεδομένη στιγμή έχει στο μυαλό του για βασικούς στην πρεμιέρα. Είναι κάτι που επιβάλλεται αφού θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν ομοιογένεια, να μάθει το παιχνίδι ο ένας του άλλου.

Χαλαρώνουν σε κάποιο βαθμό από σήμερα οι πράσινοι και περιμένουν κι αυτοί αφού οι πλείστοι είναι νεοφερμένοι, την πρώτη τους παρουσία σε αγώνα μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Γνώρισαν την στήριξη και την αγάπη του με το «καλημέρα», στην ανοιχτή προπόνηση, τώρα έφθασε η ώρα να ζήσουν τον κόσμο και στο ΓΣΠ σε παιχνίδια, έστω και φιλικό. Υπολογίζεται να βρεθούν στο γήπεδο 7-8 χιλιάδες Ομονοιατών!

Autoremarketing

Bet on Alfa