ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Έφερα ποδοσφαιριστές χαμηλού ρίσκου»

«Έφερα ποδοσφαιριστές χαμηλού ρίσκου»

Αρκετά ενδιαφέροντα είπε ο Άνχελ Γκόμεθ στη συνέντευξη που παραχώρησε για λογαριασμό του «Omonoia Premium». Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έκανε λόγο στην προετοιμασία, την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και στην νοοτροπία που θέλουν να περάσουν στην ομάδα. Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε στις μετεγγραφές και τι θα κάνει στο μέλλον. Ο Γκόμεθ έδειξε εκ νέου αποφασιστικότητα και τόνισε πως, η Ομόνοια θα παίζει πάντα για τη νίκη.

Bet on Alfa

Σε επισήμανση ότι, η Ομόνοια είναι μια νέα ομάδα την οποία έχτισε ο ίδιος, ρωτήθηκε ποια είναι η φιλοσοφία σου στις μετεγγραφές αλλά και για το μέλλον. Ο Γκόμεθ ξεκαθάρισε:

«Για την ώρα το πιο σημαντικό για μένα ήταν να φέρω ποδοσφαιριστές χαμηλού ρίσκου. Αυτό σημαίνει ποδοσφαιριστές επαγγελματίες, με καλή καριέρα και εμπειρία από σημαντικές χώρες και πρωταθλήματα. Επίσης, όχι μόνο έμπειρους αλλά και μερικούς νεαρούς, που έχουν κίνητρο να κάνουν κάτι καλό για την Ομόνοια. Αυτή η συνύπαρξη για μας φέτος είναι πολύ σημαντική. Έχουμε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως οι Ντέρμπισαϊρ, Λοέ, Αλμπίν, Ζίβετς, Μότα και άλλους αλλά έχουμε και νεαρούς όπως οι Μόντες, Γκρίνιτζ, Μανρίκε. Στο μέλλον θα παίρνουμε ποδοσφαιριστές που θα είμαστε σίγουροι πως θα αποδώσουν καλά. Δουλεύουμε τώρα στο κομμάτι του σκάουτινγκ και προσπαθούμε να εντοπίσουμε καλούς ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο και να φέρουμε τους καλύτερους για την Ομόνοια».

Autoremarketing

Bet on Alfa