ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαπασταύρου: "Φέτος Ευρώπη... αν στο τέλος έχουμε τους...

Παπασταύρου: “Φέτος Ευρώπη… αν στο τέλος έχουμε τους παραπάνω βαθμούς, γιατί όχι και τον τίτλο”

Ο Σταύρος Παπασταύρου, παραχώρησε ψες μακροσκελή συνέντευξη στην εκπομπή “Ώρα για μπάλα” της Cytavision αναφέροντας πάρα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη φετινή νέα προσπάθεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους.

Bet on Alfa

«Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αν δεν τα καταφέρουμε φέτος θα προσπαθήσουμε τον επόμενο χρόνο και τον επόμενο και τον επόμενο. Χρειάζεται υπομονή», είπε ο κ. Παπασταύρου και τόνισε: «Θεωρώ πως έχουμε ως ομάδα την ίδια ποιότητα με τις άλλες κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Ωστόσο, είμαστε μια νέα ομάδα, αποκτήθηκαν 17 νέοι ποδοσφαιριστές και το μόνο που δεν μπορώ να απαντήσω είναι, πότε θα δημιουργηθεί η κατάλληλη ομοιογένεια. Θα το δείξει ο χρόνος».

Αναφερόμενος στο όραμά του για την Ομόνοια, υπογράμμισε: «Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και τους θέλουμε όλους κοντά μας. Είμαστε σε θέση να νικάμε κάθε αντίπαλο και στο τέλος εάν έχουμε τους παραπάνω βαθμούς, γιατί όχι και τον τίτλο». Επίσης, πρόσθεσε ότι, είναι μια νέα προσπάθεια, στην πορεία θα διαπιστώσουν και λάθη τα οποία θα θελήσουν να διορθώσουν.

«Θέλουμε να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που θα δουλεύει μόνος του και ο κόσμος να χαίρεται την ομάδα του. Η Ομόνοια έχει πολύ κόσμο και με καλή πορεία μπορεί να επιβιώσει με τα έσοδά της».

Για την απόφαση της Θύρας 9 να αποχωρήσει, επισήμανε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς. Προτεραιότητά μας είναι το μέλλον και όχι τι έγινε στο παρελθόν. Δεν είπαμε στους οργανωμένους να φύγουν και η απόφασή τους είναι κάτι που μας λυπεί. Θέλουμε όλους τους Ομονοιάτες, όμως δεν θα τους αναγκάσουμε, πρέπει να το θέλουν οι ίδιοι. Η διχόνοια δεν προσφέρει στην Ομόνοια. Ο κόσμος όλος να σταθεί δίπλα στην ομάδα για το καλό της βασίλισσάς μας, για πετυχημένες πορείες. Δεν με ενδιαφέρει τη έγινε στο παρελθόν, η προτεραιότητά μου. Δεν είπαμε ποτέ στους οργανωμένους να φύγουν ούτε κάτι αρνητικό γι’ αυτούς. Λυπόμαστε που έγιναν αυτές οι καταστάσεις, προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να μην φύγουν, αλλά η απόφαση είναι δική τους. Δεν θέλουμε να τους αναγκάσουμε να έλθουν πίσω, αν δεν το θέλουν αυτοί. Δεν θέλαμε να υπάρχει αυτή η διχόνοια η οποία μας προβληματίζει. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι ένα από τους λόγους που αποφάσισα να επενδύσω. Για το καλό της “Βασίλισσάς” μας πρέπει να έλθει πίσω όλος ο κόσμος της Ομόνοιας».

Για το ενδεχόμενο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου και με αφορμή την προσπάθεια που καταβάλλουν φίλοι της Ομόνοιας για να επανακτήσουν τις «Χαλεπιανές», υπογράμμισε: «Η Ομόνοια πρέπει να έχει δικό της γήπεδο. Είναι στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας. Τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Το συζητήσαμε, αλλά όπως καταλαβαίνετε σήμερα υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες για μας και ακολούθως θα μελετήσουμε το θέμα του γηπέδου και να αφού βρεθούν παράγοντες που θα μας βοηθήσουν».

ΠΗΓΗ: goal.philenews.com

Autoremarketing

Bet on Alfa