ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Αμερική με το βλέμμα στην Κύπρο

Στην Αμερική με το βλέμμα στην Κύπρο

Μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στην Κύπρο, ο Σταύρος Παπασταύρου επέστρεψε στην Αμερική, εκεί που είναι η βάση του, οι δουλειές του. Βεβαίως, το βλέμμα του προέδρου της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο θα είναι συνεχώς στην Κύπρο, στο «Ηλίας Πούλλος», στα γραφεία της εταιρείας, στην Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο Κύπριος επενδυτής στο διάστημα που ήταν στην Κύπρο, «έτρεξε» αρκετά θέματα που απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Συστάθηκε σε σώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο, είδε το πρώτο επίσημο ματς με την Ομόνοια να παίρνει την νίκη. Ερχόμενος ανέμενε ότι θα παρακολουθούσε και το ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι, η αναχώρησή του έγινε λίγες μέρες μετά τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής. Δεν είχε προβλέψει όμως ότι, ο «αιώνιος» θα ζητούσε αναβολή του ματς λόγω της παρουσίας του στην Ευρώπη. Ωστόσο, μέχρι τότε που θα διεξαχθεί αυτό το ματς, ο Παπασταύρου θα είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο. Μέχρι τότε αναμένεται να… ρολάρει για τα καλά και η ομάδα και θα αναμένει να του χαρίσει μια μεγάλη νίκη. Την επιτυχία που αγνοεί η Ομόνοια από τις 6 Απριλίου 2013.

Στην Αμερική, λοιπόν, ο Παπασταύρου, όμως έχει καθημερινά επικοινωνία με τους συνεργάτες του. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προσδοκεί όπως όλοι στον Σύλλογο ότι, αυτή η νέα προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς και η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει, θα έχει απαιτήσεις και τον Μάιο θα εκπληρώσει τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa