ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόστιμα; 'Εμπνευση; 'Η απλά έξω της πόρτας...

Πρόστιμα; ‘Εμπνευση; ‘Η απλά έξω της πόρτας…

Μετά τη χθεσινή ντροπή απέναντι στην Πάφο γίνεται τεράστιος λόγος με τις ευθύνες να επικεντρώνονται κυρίως στο πρόσωπο του Άνχελ Γκόμες και όχι άδικα. Οι παίκτες όμως είναι άμοιροι ευθυνών;

Bet on Alfa

Όταν καταρρέουν τα πάντα και δέχεσαι 4 γκολ μέσα σε 8 λεπτά την στιγμή που κερδίζεις, δεν μπορεί να φταίει μόνο το κοουτσάρισμα. Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε είδαμε μία πρωτόγνωρη απάθεια από τους 11 εντός αγωνιστικού χώρουν. Περπατούσαν, μάρκαραν με τα μάτια και δεν έδειχναν καμία διάθεση για μπάλα.

Είναι αυτή συμπεριφορά από επαγγελματίες παίκτες με προηγούμενη θητεία σε διάφορα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα; Γι αυτή την συμπεριφορά-αδιαφορία δεν νομίζω να φταίει το ότι στο πάγκο ήταν ο Άνχελ Γκόμες… Στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ τους έχουν προσφερθεί τα πάντα. Πληρώνονται από τις 25 του μήνα, περιτριγυρίζονται από άριστους επαγγελματίες γυμναστές, διατροφολόγους, γιατρούς, χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πολλά άλλα. Γι αυτό το ρεζίλι λοιπόν δεν χωράει καμία δικαιολογία.

Για πρώτη φορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και πολλά χρόνια μπορεί η διοίκηση να αξιολογήσει την κατάσταση και να πάρει μέτρα συμμόρφωσης ακόμη και κατά των ποδοσφαιριστών. Και αυτό το λέμε διότι φαίνεται πως η Διοιίκηση είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της απέναντι τους μέχρι στιγμής.

Χρειάζεται όμως αξιολόγηση της κατάστασης άμεσα για αυτή τη συμπεριφορά εντός γηπέδου. Αν θα συμμορφωθούν με επιβολή προστίμων να γίνει, αν το προβλημα είναι πως λείπει το όραμα και η έμπνευση για να αποκτήσουν διάθεση να παλεύουν στο γήπεδο τότε να προσληφθεί ο κατάλληλος προπονητής και Τεχνικός Διεθυντής. Αν κρίνουμε πως τίποτα από τα δύο δεν θα αλλάξει την απάθεια τους τότε απλά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για να φοράνε το τιμημένο τριφύλλι και ΕΞΩ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.

Αυτή θα είναι άλλη μία κρίσιμη απόφαση ανάμεσα στις πολλές που θα πρέπει να παρθούν μέσα σε λίγες ώρες από το ΔΣ της Εταιρείας.

Autoremarketing

Bet on Alfa