ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο απόλυτο του Αναστασίου και το κουμπί απογείωσης

Το απόλυτο του Αναστασίου και το κουμπί απογείωσης

Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, η Ομόνοια έκανε το 2Χ3. Με αντιπάλους τον Ερμή και τη Δόξα, ήταν κάτι που επιβαλλόταν, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει ηρεμία, να ανακτήσει αυτοπεποίθηση και να πλησιάσει όσο γίνεται τις ομάδες που προπορεύονται.

Bet on Alfa

Με τον Ελλαδίτη τεχνικό, η Ομόνοια μετρά το απόλυτό, ενώ έδειξε και σημάδια βελτίωσης. Βεβαίως, όλοι στον Σύλλογο αναγνωρίζουν πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να φθάσει στα επίπεδα απόδοσης που προσδοκούν. Ωστόσο, οι δυο σερί επιτυχίες ήταν το καλύτερο γιατρικό τη δεδομένη στιγμή, που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τη συνέχεια.

Πλέον, το κουμπί της απογείωσης έχει όνομα, λέγεται «Ανόρθωσης». Το ντέρμπι που ακολουθεί, φαντάζει ως αυτό που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να κάνει το μεγάλο ντεμαράζ, για να ελπίζει στην υλοποίηση του στόχου της. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κερδίσει το επικείμενο ντέρμπι, που θα την εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Η Ομόνοια με δυο νίκες δεν πέτυχε τίποτα. Έκανε το αυτονόητο και απλώς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Με αυξημένες επιλογές και σύμμαχο τον κόσμο της που βλέπει αυτή την αλλαγή, απέναντι στην Ανόρθωση θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη. Εάν την πετύχει, ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια…

Autoremarketing

Bet on Alfa