ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπαίνουν και οι «νέοι» στο χορό

Μπαίνουν και οι «νέοι» στο χορό

Μετά το διήμερο ρεπό, αφού ο Γιάννης Αναστασίου (που έλειπε στο εξωτερικό) θέλησε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, οι πράσινοι επιστρέφουν σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος». Εκεί θα συναντήσουν και δυο νέα πρόσωπα, τους Χρίστο Εμμανουήλ (γυμναστής) και Ευάγγελο Νικολάου (φυσιοθεραπευτής). Η τρίτη πρόσφατη προσθήκη, Κυριάκος Παναγιώτου (αναλυτής ποδοσφαίρου και αγωνιστικής απόδοσης), θα είναι στις προπονήσεις από βδομάδας. Οι πιο πάνω πιάνουν από σήμερα δουλειά, με στόχο να βοηθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους του τεχνικού τιμ και επιστημονικού προσωπικού, την ομάδα να βελτιωθεί και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Το πρωί θα γίνουν εργομετρικές και άλλες εξετάσεις και το απόγευμα προπόνηση, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αναστασίου, που επιστρέφει από την Ολλανδία. Ο Ελλαδίτης προπονητής, θα σηκώσει μανίκια, για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές ώστε να βελτιωθούν σε τομείς που διαπίστωσε πως χρίζουν βελτίωσης.

Παράλληλα θα αναμένει την εξέλιξη της κατάστασης των τραυματιών και ποιου θα έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι Ντάρμπισαϊρ, Χριστοφή και Εντρένα έχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι, ενώ στην πορεία θα διαφανεί εάν θα προλάβουν και οι Γκαφούρ και Ζίβετς.

Autoremarketing

Bet on Alfa