ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ45' ο Μότα, 90' Αλμπίν και Λοέ...

45′ ο Μότα, 90′ Αλμπίν και Λοέ…

Είθισται να λέγεται πως φιλικά σαν τα χθεσινά κόντρα στην Καρμιώτισσα, είναι παιχνίδια του προπονητή. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί με καλύτερο τρόπο τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω Nations League και να γνωρίσει αγωνιστικά παίκτες κλειδιά από όλες τις υποδομές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Για την ιστορία η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-2 αν και δικαιούτω νίκη με βάση τις ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία.

Συνολικά αγωνίστηκαν 17 παίκτες μεταξύ αυτών πολλοί Κύπριοι της ακαδημίας. Εκεί όμως που έπεσαν τα βλέμματα όλων αλλά και του Αναστασίου ήταν στις τρεις μεταγγραφές του καλοκαιριού που έχουν προσφέρει ελάχιστα μέχρι στιγμής στην ομάδα. Προφανώς η ώρα της κρίσης πλησιάζει για Μότα, Λοέ και Αλμπίν και έτσι ο προπονητής θέλει να είναι 100% σίγουρος για την επιλογή του.

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία Μότα καθώς φαίνεται πως μετά το χειρουργείο επανήλθε πλήρως στις προπονήσεις και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, ενώ χθες αγωνίστηκε 45 ολόκληρα λεπτά με ενθαρρυντική παρουσία. Ίσως με άλλο ένα φιλικό σε μετέπειτα στάδιο να ολοκληρώσει την άποψη του ο Αναστασίου για τον Ιταλό πολύπειρο αμυντικό.

Για 90 λεπτά έπαιξαν χθες οι Λοέ και Αλμπίν κάτι που επίσης είναι σημμαντικό καθώς και οι δύο από το καλοκαίρι φαίνεται πως δεν κατάφεραν να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο σύνολο. Το γεγονός ότι τόσο ο Λοέ όσο και ο Αλμπίν αγωνίζονται σε θέσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει σταθερότητα και αρχικά είχε και σοβαρό πρόβλημα, είναι στοιχείο που σίγουρα θα μετρήσει στην τελική απόφαση για τους δύο. Ο Ουρουγουανός Αλμπίν δε, ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως αστέρι με ηγετικές ικανότητες στην θέση του ως δεκάρι. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου καθώς φάνηκε να είναι άσχημη φυσική κατάσταση με παραπανήσια κιλά. Το 90 λεπτο χθες είναι και για αυτόν ενθαρρυντικό.

Αν δούμε τα πράγματα αντικειμενικά οι τρεις με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ το Γενάρη. Φυσικά το διάστημα του 1μιση μήνα που απομένει δεν είναι και λίγο για να έρθουν τα πάνω κάτω.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αντώνιου, Μότα (46’ Φώτη), Ενρίκεζ, Τζαΐλσον (68’ Γεωργίου), Ιακώβου (46’ Γαβριήλ), Λοέ, Τζιωνής (58’ Χαραλάμπους), Αλμπίν, Μόντες, Πατσής (46’ Λοΐζου), Ποντικός (Γ. Κακουλλής).

Autoremarketing

Bet on Alfa