ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάει κομπλέ στο ντέρμπι!

Πάει κομπλέ στο ντέρμπι!

Ευχάριστη εξέλιξη προκύπτει μέσα από τις προπονήσεις της Ομόνοιας ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΠ (17:00). Ο Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Bet on Alfa

Οι Ντάρμπισαϊρ, Χριστοφή, Ζίβετς, Γκαφούρ και Εντρένα, που το προηγούμενα διάστημα ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, έθεσαν εαυτόν στην τεχνική ηγεσία. Αυξάνουν πολύ σημαντικά τις επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού, ενόψει ενός σημαντικού και δύσκολου αγώνα.

Με την ευχή να μην προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο μέχρι την Κυριακή, η Ομόνοια θα πάει κομπλέ! Ο Γκρίνιτζ, είναι γνωστό πως θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης, ενώ δεν συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικές επιλογές.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να «χτυπήσει» τη νίκη, που θα είναι η τρίτη συνεχόμενη. Κάποιες επιλογές ίσως κριθούν την τελευταία στιγμή, αναλόγως της ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Η επιθετική γραμμή αναμένεται να είναι αλλαγμένη αφού οι τέσσερις από τους πέντε ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν είναι επιθετικοί. Μάλιστα οι τρεις θεωρούνται βασικές επιλογές.

Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ για σήμερα ο Αναστασίου παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Από αύριο θα φουλάρουν για το ντέρμπι, με τον Ελλαδίτη να καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, ώστε να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Autoremarketing

Bet on Alfa