ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒάζει τις τελευταίες πινελιές

Βάζει τις τελευταίες πινελιές

Τελευταία προπόνηση το απόγευμα για την Ομόνοια, από την οποία θα προκύψει και η αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Αναστασίου έχει καταλήξει στο πλάνο, στο οποίο δούλεψε και θα κάνει το ίδιο σήμερα βάζοντας τις τελευταίες πινελιές, προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές που θα το υποστηρίξουν θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Bet on Alfa

Ο Αντόνια, παρόλο που όπως διαπιστώνεται ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός όσο έκανε λόγο αρχικά η ενημέρωση προς τους ανθρώπους της ομάδας, προπονήθηκε ατομικά την Παρασκευή. Ωστόσο φαντάζει δύσκολο να είναι σε θέση να αγωνιστεί αλλά και να είναι στην αποστολή, παρόλο που τα πάντα θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση.

Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή είναι έτοιμοι για να ριχτούν στην μάχη. Απομένει να δούμε πιο σχήμα θα επιλέξει ο Αναστασίου, την ώρα που ο Ραμίρες λογικά δεν βγαίνει από την ομάδα. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι επιλογές, είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά για κάποιες θέσεις. Είναι ρίσκο να λεχθεί κάτι, παρόλο που κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν τον πρώτο λόγο, κυρίως λόγω ποιότητας.

Autoremarketing

Bet on Alfa