ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘέλει δουλειά πολλή…

Θέλει δουλειά πολλή…

Η εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια σε άλλο ένα παιχνίδι, δεν ήταν η αναμενόμενη. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα, στη συνέχεια κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και δεν είναι αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος της αλλά και ο προπονητής της. Ο Γιάννης Αναστασίου είπε ότι, δεν μπορεί να κάνει μαγικά. Ναι, συμφωνούμε. Από την άλλη όμως, ο κόσμος αναμένει να δει στοιχεία που δεν είχε προηγουμένως η ομάδα, να ανεβάζει την απόδοσή της και να φθάνει σ’ ένα υποφερτό επίπεδο και κυρίως να παλεύει με μανία για την νίκη.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια θέλει δουλειά πολλή… Σε αρκετούς τομείς. Στην δημιουργία, στην αποτελεσματικότητα, στην καλή αμυντική συμπεριφορά. Παντού. Δυστυχώς το καλοκαίρι, όπως αποδεικνύεται, έγιναν πολλά λάθη. Ο σχεδιασμό πήγε και πάλι στράφι και γι’ αυτό η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τον Άνχελ Γκόμεθ, που ανέλαβε να «χτίσει» την ομάδα. Και είναι άξιον απορίας πως, ακόμη βρίσκεται στην Ομόνοια. Μπορεί να μην έχει τα καθήκοντα που είχε προηγουμένως, όμως η παρουσία του και μόνο προκαλεί.

Πλέον, το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι κρίσιμο. Είτε κερδίζει η Ομόνοια και δηλώνει παρούσα στην διεκδίκηση του στόχου της είτε απομακρύνεται και δύσκολα θα προλάβει το… τρένο της Ευρώπης. Δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Καλείται να αλλάξει την εικόνα της, να βελτιωθεί, να παίξει καλή μπάλα και να πάρει τη νίκη. Αλλιώς…

Autoremarketing

Bet on Alfa