ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ βαθμός ετοιμότητας, το κίνητρο και η ελπίδα

Ο βαθμός ετοιμότητας, το κίνητρο και η ελπίδα

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το νέο ντέρμπι. Αυτή τη φορά με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το Σάββατο στις 19:00. Ο Γιάννης Αναστασίου, εάν δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην φυσικά του μόνιμου απόντα Γκρίνιτζ. Και το σημαντικότερο, ότι θα υπάρχει καλύτερος βαθμός ετοιμότητας για ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και στο ματς με την Ανόρθωση ήταν στον πάγκο, όπως οι Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή. Δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως αλλαγή και συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα το Σάββατο.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης προπονητής θα επιδιώξει να βελτιώσει την ομάδα σε τομείς που παρουσίασε και πάλι αδυναμία. Η δημιουργικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι τομείς που χρίζουν βελτίωσης. Η Ομόνοια καλείται σ’ ένα κρίσιμο ματς, να έχει καλή απόδοση, να είναι ουσιαστική και να φύγει με το διπλό. Σε αντίθετη περίπτωση θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο ο στόχος.

Το «τριφύλλι» αγνοεί τη νίκη σε ντέρμπι για 15 σερί ματς. Με την Ανόρθωση ήταν ο πρώτος βαθμός μετά από 14 συνεχόμενες ήττες σε ντέρμπι. Αν είναι δυνατόν. Οι πράσινοι θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, να είναι πιο αποφασιστικοί και να δείξουν έστω και τώρα χαρακτήρα. Είναι κρίμα για άλλη μια σεζόν η ομάδα να μείνει εκτός στόχου πριν τα Χριστούγεννα. Οι ποδοσφαιριστές ας δώσουν στους εαυτούς τους κίνητρο για τη συνέχεια και ένα μήνυμα ελπίδας στον κόσμο της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa