ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο νέο… αίμα είναι εδώ!

Το νέο… αίμα είναι εδώ!

Ντεμπούτο στα 15 ο Λοΐζος Λοΐζου. Πρώτη φετινή παρουσία για τον 17χρονο Μαρίνο Τζιωνή, στον πάγκο ο 16χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο 17χρονος Κρίστιαν Φώτη. Τέσσερα νεαρά παιδιά από την Ακαδημία της Ομόνοιας που ήταν στην αποστολή του χθεσινού ματς Κυπέλλου με τον Ονήσιλο. Οι δυο πρώτοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι άλλοι δύο ήταν στον πάγκο. Το νέο… αίμα είναι εδώ!

Bet on Alfa

Πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαίο που ο Αναστασίου τους επέλεξε να βρίσκονται στην αποστολή. Τους έδωσε την ευκαιρία, θέλησε να τους στείλει το μήνυμα ότι τους πιστεύει και θα αναμένει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ αυτούς στη συνέχεια. Το ταλέντο το έχουν, όταν έχουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν θα ανταμειφθούν. Απ’ εκεί και πέρα, είναι στα δικά τους πόδια να αξιοποιήσουν την κάθε ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν καριέρα. Κανείς καλός ποδοσφαιριστής δεν χάθηκε.

Στην Ακαδημία γίνεται πολύ καλή δουλειά, σε επαγγελματικά πρότυπα και ίσως καμιά άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν έχει τις υπηρεσίες και την υποδομή της Ομόνοιας. Πρέπει και επιβάλλεται η Ομόνοια να είναι στελεχωμένη και από δικά της παιδιά.

Το ευχάριστο είναι ότι, ο προπονητής δεν φοβάται να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς. Αναμένουμε ότι αυτό θα το κάνει και στη συνέχεια, όταν του δοθούν οι ευκαιρίες. Άλλωστε, είναι κι αυτός στην πρίζα αφού η ομάδα έμεινε πίσω και θα πρέπει να τρέξει.

Autoremarketing

Bet on Alfa