ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι… Κάνοντας μια περιδιάβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρούμε ένα κλίμα μεγάλης απαισιοδοξίας από τον κόσμο της ομάδας μας!

Bet on Alfa

Λογικό αυτό αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις εμφανίσεις της δεν έπεισε μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά επιβάλλεται να πιστέψουμε πρώτοι εμείς και να περάσουμε το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές μας ότι την ερχόμενη Κυριακή πρέπει και θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δύσκολη αποστολή, έχει όμως και την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και έχει εμπειρία από τέτοια μεγάλα παιχνίδια όταν έβρισκε απέναντι του τον Ολυμπιακό, σε μια εποχή μάλιστα που οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος ήταν παρόμοιες με τις ισορροπίες ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΕΛ σήμερα.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι αυτές τις 7 μέρες που απομένουν μέχρι το παιχνίδι να δουλέψει  σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του. Και στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή να ρίξει στην μάχη αυτούς που πιστεύουν και θέλουν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.

Γιατί πολύ απλά είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Υ.Γ Αυτό το άρθρο θα το αναδημοσιεύουμε κάθε μέρα, τέτοια ώρα  μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Θέλουμε να φτάσει και στον τελευταίο φίλο της ομάδας μας. Να πιστέψουμε εμείς πρώτοι….

Αλλά πρώτα και κύρια να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές μας. Να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με πείσμα , θέληση μας προ παντός ποδοσφαιρικό θράσος.

Και να μπουν στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα.

Να πεθάνουν στο γήπεδο αν χρειαστεί.

Το χρωστούν στους εαυτούς τους μα πρώτα και κύρια το χρωστούν στον κόσμο!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa