ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧειρουργείο ο Τζίμης, εξετάσεις οι Γκόμεθ και Λοέ

Χειρουργείο ο Τζίμης, εξετάσεις οι Γκόμεθ και Λοέ

Ο άτυχος Δημήτρης Χριστοφή, βρίσκεται στην Φινλανδία. Πήγε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο και εντός της ημέρας θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου. Σκοπός η αποκατάσταση του προβλήματός του στον δικέφαλο. Ως γνωστόν, η απουσία του διεθνούς άσου υπολογίζεται από 3 έως 4 μήνες. Ένα είναι σε καλή κατάσταση τότε, ίσως μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα τελευταία ματς των πλέι οφ. Να ευχηθούμε στον Δημήτρη για μια πετυχημένη επέμβαση και ακολούθως καλή ανάρρωση.
Εξάλλου, εντός της ημέρας, παρόλο που υπάρχει ρεπό για σήμερα, οι Γκόμεθ και Λοέ θα περάσουν από εξετάσεις. Οι δυο τους αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Αποέλ και αντικαταστάθηκαν. Ο Ισπανός αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό, πιθανότατα θλάση ελαφριάς μορφής. Ο Καμερουνέζος έχει κάκωση στο γόνατο.

Bet on Alfa

Περισσότερα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους και το διάστημα αποχής τους, θα μπορούν να λεχθούν μετά που θα περάσουν τις εξετάσεις, αργά το απόγευμα ίσως και αύριο. Λογικά χάνουν και οι δύο το ματς με το Παραλίμνι και η επάνοδός τους θα είναι με τον νέο χρόνο.

Στο ματς με το Παραλίμνι, η Ομόνοια θα πάει με σημαντικές απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Παναγή, Λόρα και Γκόμεθ, όπως και οι τραυματίες Χριστοφή, Λοέ και Μανρίκε. Επίσης, ο Γκρίνιτζ είναι ανέτοιμος. Επτά συνολικά απουσίες για το «τριφύλλι», με τον Αναστασίου από αύριο να αρχίζει δουλειά με στόχο να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο υπό τις περιστάσεις. Επιβάλλεται η επάνοδος στις επιτυχίες και αυτοί που θα αγωνιστούν καλούνται να τα δώσουν όλα για να επιτευχθεί ο στόχος και να κλείσει η χρόνια με νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa