ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠού πάμε; Στο -5 από τον υποβιβασμό...

Πού πάμε; Στο -5 από τον υποβιβασμό…

Η κατάσταση δεν λέει να αλλάξει. Ο Αναστασίου, που ήλθε για να το πετύχει, για την ώρα τουλάχιστον αδυνατεί και έδωσε την εξήγησή του με την χθεσινή δήλωση αμέσως μετά το ματς με το Παραλίμνι. «Δεν υπάρχει κανείς παίκτης στην Ομόνοια αυτή την στιγμή που δικαιούται να πει ότι αξίζει να παίζει ως βασικός. Είναι σκληρό, αλλά είναι αλήθεια», είπε με έμφαση.

Bet on Alfa

Δεν θα διαφωνήσουμε, όμως το ερώτημα είναι τι κάνουμε για να αντιστραφεί η κατάσταση. Γιατί, αυτούς έχει η Ομόνοια, με αυτούς θα πορευθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέσσερις αλλαγές μπορεί να κάνει στο ρόστερ τον Ιανουάριο και όχι να αλλάξει όλη την ομάδα. Αυτό θα γίνει δυστυχώς, για άλλη μια φορά, το καλοκαίρι.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, πού πάμε; Μόλις 17 βαθμούς σε 14 αγώνες. Τραγικός απολογισμός. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Κρίμα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Ομόνοια βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την 11η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Δεν θέλουμε να κινδυνολογούμε αλλά αυτό είναι ένα γεγονός και είναι τραγικό. Και πώς μπορούμε να μιλάμε για εξάδα και πόσο μάλλον για Ευρώπη. Είναι λυπηρό αλλά αυτό που προέχει είναι η Ομόνοια να αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι το γεγονός ότι, η ομάδα δεν πείθει ότι μπορεί να διαφοροποιήσει την εικόνα της, έστω σε μεγάλο βαθμό. Ο Αναστασίου στηρίζει πολλά στις προσθήκες Ιανουαρίου, όμως κι αυτές μόλις τέσσερις θα είναι, κι αν σου βγουν. Γι’ αυτό επιβάλλεται να γίνουν οι καλύτερες δυνατές μετεγγραφές, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους να ανεβάσουν όσο γίνεται την απόδοσή τους.

Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας, με πολλά σημαντικά και δύσκολα ματς, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ομόνοιας και ποια κατάληξη θα έχει η σεζόν. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων, αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βοηθήσουν τον εαυτό τους, να βγάλουν έστω και τώρα εγωισμό.

Autoremarketing

Bet on Alfa