ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑμέσως μετά τη διακοπή... ίσως να παίζεται όλη η...

Αμέσως μετά τη διακοπή… ίσως να παίζεται όλη η χρονιά!

Δεν μας αρέσει να είμαστε απαισιόδοξοι, όμως οι δύο χαμένοι βαθμοί στο Παραλίμνι να είναι άλλη μία αφύπνιση για τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ας μην κρυβόμαστε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω του θεσμού του Πρωταθλήματος παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αγωνιστική αστάθεια από όλους τους συνδιεκδικητές Ευρωπαικού εισιτηρίου. Τα δεδομένα (όχι απόλυτα τα βαθμολογικά, αλλά τα αγωνιστικά) είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Ανάμεσα στις πολλές αρνητικές εξελίξεις, η ομάδα μας με την επιστροφή από τις διακοπές έλαχε να παίζει με τον Απόλλωνα εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου. Ο δρόμος για την Ευρώπη ίσως να περνάει μέσα από το Κύπελλο. Θεωρούμε πως το παιχνίδι αυτό στις 2 Ιανουαρίου να είναι το πιο καθοριστικό της χρονιάς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με αρνητικό αποτέλεσμα ίσως μείνει χωρίς στόχους φέτος από τόσο νωρίς και αυτό θα είναι πανολεθρία…

Ας το αντιληφθούν όλοι εντός ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να φροντίσουν να κρατήσουν έστω και την υστάτη την ομάδα μας ζωντανή. Μια καλή και συγκεντρωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα στο Τσίρειο και να φέρει τα δεδομένα υπέρ της στον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa