ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μαυρίας και οι άλλοι που έρχονται…

Ο Μαυρίας και οι άλλοι που έρχονται…

Την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην Ελλάδα και απ’ ότι πληροφορούμαστε είναι σε επαφές για ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν, ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται στην Κύπρο -όπως γράφουν στην Ελλάδα- για εξετάσεις και ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Ομόνοια. Ο Ελλαδίτης δεξιός ακραίος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της Ομόνοιας στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προέρχεται από την ολιγόμηνη παρουσία του στην Χιμπέρνιαν αφού πήγε εκεί μέσα Οκτωβρίου και αγωνίστηκε σε δυο αγώνες αρχές Δεκεμβρίου.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, λοιπόν, ο Αναστασίου φέρεται να έχει εντοπίσει τους επόμενους μετεγγραφικούς στόχους και προσπαθεί με επαφές, είτε με τους ίδιους είτε με τους εκπροσώπους τους, να του πείσει να φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κινείται στην αγορά της Ελλάδας, που του είναι γνώριμη και θεωρεί πως θα πετύχει στον μέγιστο βαθμό στις επιλογές του.

Πληροφορίες φέρουν τον προπονητή του τριφυλλιού να ψάχνει και επιθετικό κορυφής, σε συνδυασμό με τις δεδομένες κινήσεις για μέσο και εξτρέμ. Μάλιστα, δείχνει αποφασισμένος να μην γίνει εγγραφή του Μότα αφού η ομάδα είναι καλυμμένη με δεξί μπακ (είναι ο Λόρα, παίζει και ο Μαυρίας), ώστε να καλύψει θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί όπου θεωρεί πως η ομάδα έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση.

Στόχος του προπονητή είναι οι μετεγγραφές, εφόσον το ευνοήσουν και οι συνθήκες, να ολοκληρωθούν το συντομότερο ώστε οι ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στις προπονήσεις και να είναι διαθέσιμοι για το ματς με την ΑΕΚ, στις 5 Ιανουαρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa