ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ απότομη προσγείωση και η τηλεδιάσκεψη...

Η απότομη προσγείωση και η τηλεδιάσκεψη…

Ο Σταύρος Παπασταύρου σίγουρα θα προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για άλλη μία νέα εμπειρία μέσω της αυριανής τηλεδιάσκεψης… Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ευκολότερο το έργο του όμως δυστυχώς η χειρότερη πορεία όλων των εποχών για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει την αυριανή διάσκεψη κρίσιμη. Όλος ο Λαός θα περιμένει τι θα ειπωθεί και αν θα του μείνει ελπίδα να πιαστεί από κάπου για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Καλώς ή κακώς το τι μέλλει γενέσται το αναμένουμε από τον κ. Παπασταύρου που από τη μία είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε να επενδύσει στην κρισιμότερη οικονομική στιγμή για το σωματείο μας, όμως από την άλλη δεν παύει από το να είναι ένας πρωτάρης σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και εδή το Κυπριακό Ποδόσφαιρο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την απειρία του λοιπόν αυτή φαίνεται να την πληρώνει με το χειρότερο νόμισμα. Η κάκιστη αγωνιστική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη μία του κοστίζει οικονομικά, από την άλλη όμως στρέφει δικαιολογημένα και τα βλέμματα χιλιάδων απογοητευμένων ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ εναντίων του. Ούτε στο πιο απαισιόδοξο του σενάριο δεν θα φανταζόταν να πήγαιναν όλα τόσο αντίθετα με αυτά που υπολόγισε. Εκεί που τον Αύγουστο δήλωνε πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξίσου ποιοτική με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Δεκέμβρη βλέπει να βρίσκεται στο -5 από την ουραγό συν πολλά άλλα εξωαγωνιστικά προβλήματα…

Και όλα αυτά δυστυχώς από απόσταση… Δεν φτάνει λοιπόν το γεγονός ότι είναι νέος στο χώρο του ποδοσφαίρου, διαμένει Αμερική και οι εδώ υπέυθυνοι που ορίστηκαν να διευθύνουν την επένδυσή του φαίνεται να είναι εξίσου άπειροι.

Από απόσταση λοιπόν θα δοκιμάσει αύριο ο κ. Παπασταύρου να δώσει απαντήσεις μέσω της τηλεδιάσκεψης. Σίγουρα τα γιατί δεν χωράνε σε μία διάσκεψη όμως ευχόμαστε πως θα πάρουμε τουλάχιστον απαντήσεις στα βασικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa