ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνοπτικά τα όσα ανάφερε στην τηλεδιάσκεψη ο Σταύρος Παπασταύρου

Συνοπτικά τα όσα ανάφερε στην τηλεδιάσκεψη ο Σταύρος Παπασταύρου

Δεν μετάνιωσε για την απόφαση του να αναλάβει την Προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  δήλωσε σε τηλεδιάσκεψη που παράθεσε την πριν από λίγο  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου.

Bet on Alfa

Ο κ. Παπασταύρου ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά σε δημοσιογράφους, από την ημέρα που ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ παραδέχτηκε ότι έγιναν αρκετά λάθη μέσα σε αυτούς τους πρώτους μήνες στους οποίους ηγείται της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί, τονίζοντας ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έτσι ώστε να βελτιωθεί για φέτος αγωνιστικά η ομάδα.

Δεσμέυτηκε επίσης στην ουσία  ότι αφού γίνει μια εκτενή ανάλυση των λαθών και των παραλήψεων που έχουν γίνει την φετινή σεζόν , θα απομακρυνθούν από την ομάδα όσοι ευθύνονται γι’ αυτά.

Ο κύριος Παπασταύρου έδωσε τις δικές του εξηγήσεις όσον αφορά πρόσληψη του Άνχελ Γκόμεθ στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι, ξεκαθαρίζοντας ότι ήθελε έναν  γνώστη του αντικειμένου  με καλό βιογραφικό έτσι ώστε να αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας.

Όπως παραδέχθηκε οι διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν  μπροστά  τους  5-6 επιλογές. Μετά από αρκετά interviews κατέληξαν στον κύριο Γκόμεθ.  ο οποίος όμως στο τέλος απέτυχε στο έργο που ανέλαβε. Παράλληλα ο κύριος Παπασταύρου εκμυστηρευτικέ   ότι άρχισε να βλέπει πως κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα από την 2η αγωνιστική, παρόλα αυτά ήθελε να δώσει περιθώρια στους ανθρώπους που ανέλαβαν το χτίσιμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς γνωρίζει πως μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο για να γίνει ένα συμπαγές σύνολο.

Όπως ήταν λογικό ο Σταύρος Παπασταύρου δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις τις σχέσεις του με την ΘΥΡΑ 9 που ως γνωστόν αντιδρούν με το νέο καθεστώς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απάντησε πολύ λιτά κάνοντας ξεκάθαρο ότι η ΘΥΡΑ 9 είναι ευπρόσδεκτη όμως από αυτήν εναπόκειται αν θα αλλάξει την απόφαση της και θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Επίσης  ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε και στο μπάτζετ της επόμενης περιόδου, για το οποίο όπως είπε δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα αφού θα πρέπει να δει και να μελετήσει τις απαιτήσεις του προπονητή. Επίσης ξεκαθάρισε ότι φέτος δαπανήθηκαν περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί.

Παράλληλα ο κύριος Παπασταύρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας και ότι προσωπικός του στόχος είναι  ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορεί στο μέλλον να στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Άλλωστε όπως δήλωσε αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ανέλαβε την ομάδα.

Τέλος ο κύριος Παπασταύρου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρασκήνιο και το ΑΠΟΕΛ και ότι τον Πρόεδρο του αιώνιου αντιπάλου της ομάδας του τον γνώρισε στις Γενικές Συνελεύσεις της ΚΟΠ. Παράλληλα έστειλε το δικό του  μήνυμα ότι όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πάρει το πρωτάθλημα, θα το πάρει με την αξία της.

Autoremarketing

Bet on Alfa