ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα… φωτίσει μια νέα μέρα

Να… φωτίσει μια νέα μέρα

Το 2018 ήταν τραγική χρονιά για την Ομόνοια αφού είχε μείνει για δεύτερη σεζόν εκτός Ευρώπης, ενώ το τέλος του ήταν ανάλογο αφού βρήκε την ομάδα να βρίσκεται εκτός εξάδας και να διανύει, επίσης, μια κάκιστη πορεία.

Bet on Alfa

Η έλευση του 2019, ας φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην Ομόνοια. Σήμερα, ανήμερα των Φώτων, η ομάδα δίνει ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΓΣΠ (16:00). Η Ομόνοια καλείται να το κερδίσει για να διατηρήσει βάσιμες ελπίδες για παρουσία στην εξάδα και ακολούθως, εάν της το επιτρέπουν τα βαθμολογικά δεδομένα να διεκδικήσει την 4η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Ναι, όμως είναι τα δεδομένα σήμερα, βαθμολογικά και μη, είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο της Ευρώπης. Ωστόσο, εναπόκειται στον Αναστασίου και στους ποδοσφαιριστές να αντιστρέψουν την κατάσταση. Και το σημερινό ματς κρίνεται σημαντικός γι’ αυτή την προσπάθεια. Με νίκη, η Ομόνοια θα μειώσει τη διαφορά από την αντίπαλό της στον ένα βαθμό και θα αναπτερώσει τις ελπίδες της.

Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ντέρμπι είναι μεγάλος. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος. Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό, αγωνιστική πειθαρχία, τρεξίματα, αποτελεσματικότητα. Στοιχεία βασικά για να αυξήσει η Ομόνοια τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα για το κύπελλο ήταν ενθαρρυντική. Ας συνεχίσει απ’ εκεί το «τριφύλλι», δείχνοντας μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και τότε ναι, μπορεί…

Autoremarketing

Bet on Alfa