ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈκανε τη ζωή της (ακόμη) πιο δύσκολη

Έκανε τη ζωή της (ακόμη) πιο δύσκολη

Και τώρα τρέχει (πιο πολύ) κι να προλάβει. Οι πιθανότητες παρουσίας της Ομόνοιας μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στην Πάφο, έχουν περιοριστεί αισθητά. Η διαφορά από την έκτη ομάδα θα είναι τουλάχιστον τέσσερις βαθμοί. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση ήττας της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ. Και τα ματς που απομένουν είναι μόλις τέσσερα.

Bet on Alfa

Η προσπάθεια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Η Ομόνοια έκανε τη ζωή της ακόμη πιο δύσκολη μετά τη χθεσινή ήττα. Καλείται να κυνηγήσει το απόλυτο των βαθμών εάν θέλει να ελπίζει. Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, θα πρέπει να την κυνηγήσει. Αυτό προστάζει η ιστορία του Συλλόγου.

Τα ματς που απομένουν για την Ομόνοια μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, είναι με τη σειρά τα ακόλουθα: Ερμής (εκτός), Δόξα (εντός), Ανόρθωση (εκτός) και ΑΕΛ (εντός). Καλείται να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι, να παίρνει απαραίτητα το τρίποντο και στο τέλος να κάνει ταμείο. Δεν υπάρχει ματς εύκολο. Όλα είναι δύσκολα για όλους, αυτό που έχει σημασία είναι, η Ομόνοια να παίρνει τη νίκη. Οι εμφανίσεις ειδικά αυτή την περίοδο δεν μετράνε ιδιαίτερα, αλλά η ουσία, οι βαθμοί.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa