ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠέφτει η αυλαία… με ΟMONOIA!

Πέφτει η αυλαία… με ΟMONOIA!

Αγώνας  με μεγάλη βαθμολογική σημασία διεξάγεται απόψε στη Λάρνακα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ερμής υποδέχεται την Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, η κάθε μια για δικούς της λόγους.

Bet on Alfa

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Α’ φάσης, η Ομόνοια θέλει να διατηρήσει επαφή με την πρώτη εξάδα και να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να παίξει στο Α’ γκρουπ στη Β’ φάση του Πρωταθλήματος.

Ο Ερμής, είναι στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την αμέσως επόμενη ομάδα, την ΕΝΠ και θέλει νίκη για να διατηρήσει επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το ντέρμπι στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ της ΑΕΛ με της ΑΕΚ. Στους 41 βαθμούς η ΑΕΛ που ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στους 32 βαθμούς η ΑΕΚ. Στο Μακάρειο Δόξα – Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο 1-1. Η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Κίνγκσλει και η Δόξα ισοφάρισε στο 59′ με τον Αρτάμπε.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου επί της Αλκής και την έπιασε στους δεκαέξι βαθμούς. Τα τέρματα της Ένωσης πέτυχαν οι Μηνάς Αντωνίου (6′) και Γκοζλάν (7′). Στις καθυστερήσεις μείωσε με πέναλτι του Σπόλιαριτς η Αλκή. Από το 58′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές η Ένωση λόγω αποβολής του Ριέρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa