ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Επαγγελματική» νίκη με κακή εμφάνιση

«Επαγγελματική» νίκη με κακή εμφάνιση

Η Ομόνοια κέρδισε και αυτό μετρά. Η εμφάνιση της απέναντι στον Ερμή ήταν προβληματική, όπως οι πλείστες φετινές, όμως σημασία έχει που πήρε τους βαθμούς και πλησιάσει στους τέσσερις από την εξάδα. Η χθεσινή νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί «επαγγελματική», με τον τρόπο που επιτεύχθηκε.

Bet on Alfa

Οι πράσινοι ήταν κάκιστοι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο κατάφεραν στην πρώτη τελική προσπάθεια να σκοράρουν. Το ίδιο περίπου έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, που  πέτυχαν άλλο ένα γκολ και ουσιαστικά σφράγισαν το τρίποντο.

Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και στη θέση που βρίσκεται η Ομόνοια, αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί. Στην Πάφο, δηλαδή, που είχε καλή παρουσία και έφυγε με άδεια χέρια ήταν καλύτερα; Τουλάχιστον αυτή τη φορά έφθασε στην κατάκτηση των πολυπόθητων τριών βαθμών και όσο ζει, ελπίζει…

Αυτό που έχουν να κάνουν, όμως, ο Αναστασίου και οι παίκτες του, είναι να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Γιατί, αν χθες πήρε η Ομόνοια τη νίκη, με ανάλογη εμφάνιση στη συνέχεια, δύσκολα θα είναι σε θέση να κερδίσει. Επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές, να κάνει παιχνίδι κατοχής και να είναι αποτελεσματικοί όπως απέναντι στον Ερμή.

Οι πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, η αδυναμία να κρατήσει μπάλα, τα αβίαστα λάθη και η αργή ανάπτυξη, ήταν χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Ομόνοιας. Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση επί Αναστασίου, κι ας έφθασε στη νίκη. Ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, να δει τι πήγε λάθη από πλευράς εμφάνισης και να συνεχίσει την προσπάθεια για την εξάδα. Τώρα, το σύνθημα είναι: νίκη επί της Δόξας και βλέπουμε…

Autoremarketing

Bet on Alfa